Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sautoleasing a dražba

Od: murphy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, zajímalo by mne, zda má někdo zkušenosti s sautoleasingem a problémy při splácení a co se děje potom. Onemocněla jsem rakovinou slinivky a kvůli neustálým pobytům a návštěvám nemocnice a nemožnosti vydělků jsem nezaplatila dvě splátky a najednou mi přišel dopis, že ukončují smlouvu na auto a že ho chtějí odebrat. Tak chci vědět, zda s tím má někdo zkušenosti a jaký je další postup. Zjištovala jsem po tel, ale pořádně nikdo nic neřekne. Předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Hezký večer, murphy. Firma Vám auto odebere, prodá pod cenou dalšímu zájemci a na Vás bude požadovat doplacení částky dle splátkového kalendáře. Když budete potřebovat pomoc třeba při jednání s leasinkovkou, tak mi napište do sz. Pokusím se pro Vás najít přijatelné řešení.

murphy
hodnocení

Děkuji moc za odpověď, dle smlouvy sautoleasingem se jedná o smlouvu o úvěru. Já blbec jsem potřebovala auto, zašla do AAA auto a ta mi pak vnutili toto jak je to super výhodné, neměla jsem možnost pročíst si všechny papíry, protože mi je tam dávali jeden za druhým, četla jsem to až později(ale asi v tomto případě nejsem jediná, četla jsem u vás nějaké články na tuto společnost). Je nějaká možnost jak z toho ven? Kč na zaplacení dvou splátek nyní nemám a to si k tomu ještě započítali pokutu ve výši 20tis. Moje léčení je dlouhodobé a nemohla jsem tušit, že mě toto potká a nebudu vydělávat tak jako dřív, jen prostě nevím, co s tím. Nevyznám se v jejich smlouvách, jsou tam samé kličky a to jednání, kdy jsem se ptala paní z AAA na to co bude dál, tak se mi jen smála do telefonu, jako mazec.

sebod*

občas se najde takové řešení, že někdo převezme leasing. Neměl by někdo z okolí zájem o to auto? Prostě Vy nemůžete koukat na to, co jste již uhradila. Musíte myslet na to, aby Vám nezbyl dluh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]