Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanik neprisel

Od: danky odpovědí: 6 změna:
Dobry den mam tez mam peugeot 206 combi 2005 1.6 HDI po zahrati motoru...nevite po jit, co by mohlo byt spatne? diky
doplněno 10.03.17 01:02: Auto cuka
doplněno 10.03.17 20:52: Auto cuka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dabky
hodnocení

Auto cuka a mechanik na to neprisel cim by to mohlo byt

hodnocení

0x
Třeba zaneřáděnej Egr ventil co ho zkusit vyndat vyčistit

cicka*
hodnocení

0x

Když si neví rady "mechanik", volal bych věštce!

hodnocení

0x

Vymena mechanika.

radajz*
hodnocení

0x

Omlouvám se, ale i když to cuká, tak se s tím jezdit dá a v tuhle chvíli to není ten hlavní problém. Nejdřív zajeďte za svým učitelem češtiny a pěkně mu to vytmavte. Protože pokud jste takhle komunikoval i s mechanikem, tak se vůbec nedivím, že nepřišel. Já bych taky nevěděl, co po mě chcete. A je to samozřejmě vina češtináře.

Neberte si to nijak osobně, každej prostě nemá jazykovej cit. Ale opravdu se to čte dost nepříjemně. Mě hned na startu napadly asi tři možnosti, co by tenhle dotaz mohl znamenat. ;)

Pokud ale máte problém s autem, tak ho dejte do servisu, kde závadu odhalí a odstraní.

hodnocení

0x

Pár info či spíše dotazů.Kdy byl naposledy měněn vzduchový filtr?Kdy byl naposledy měněn oalivový filtr?Tímto bych u nafty vždy začal (ať již jde o motory XUD nebo přímovstřiky HDí !)Potom bych se zaměřil na teplotní čidlo pro ŘJ-může kecat a ukazovat nižší teploty než je skutečnost a naposledním místě asi na vstřiky,ale u tohoho asi většinou diagnostika a mi.zjisti chybové kódy! Jinak doporučím stránky peugeot clubu tam na tyto auta najdete docela dosti rad a pohybuje se tam dosti zkušených osob ohledně peugeotů!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]