Mam problem s octavii I 1.9tdi 81KW auto mi začalo vařit ale voda se neztrácela tak jsem na radu mechanika vymenil těsneni pod hlavou a mam i novou hlavu. Bohužel se ale nic nezměnilo auto se zahřeje na 90 chladič i topeni je chladne jen v expanzní nádobce při zahřátí kolísá voda nahoru a dolu. Nepomohlo ani vyndat termostat jesli mi může někdo poradit budu rad uš sem z toho poměrně zoufali předem moc děkuji.
Nemůže být v háji vodní pumpa? Jestli nehoní vodu dokola tak se vaří v prostoru motoru a do chladiče jde minimálně. Většinou se dělá pumpa v rámci výměny rozvodů ale jsou i "machři" co řeknou - pumpa vypadá dobrá a rozvody dopadnou o litr levnejš což zákazník uvítá ...
Já měl něco podobnýcho.Nakonec jsem zjistíl,že se protáčí vrtulka na vodný pumpě.U mé staré vodní pumpě byla vrtulka z plastu a ta moc dlouho nevydží.Nová vodní pumpa,už má vrtulku z kovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.