Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s odvzdusnenim auta

Od: filip30* odpovědí: 5 změna:
Mam problem s octavii I 1.9tdi 81KW auto mi začalo vařit ale voda se neztrácela tak jsem na radu mechanika vymenil těsneni pod hlavou a mam i novou hlavu. Bohužel se ale nic nezměnilo auto se zahřeje na 90 chladič i topeni je chladne jen v expanzní nádobce při zahřátí kolísá voda nahoru a dolu. Nepomohlo ani vyndat termostat jesli mi může někdo poradit budu rad uš sem z toho poměrně zoufali předem moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemůže být v háji vodní pumpa? Jestli nehoní vodu dokola tak se vaří v prostoru motoru a do chladiče jde minimálně. Většinou se dělá pumpa v rámci výměny rozvodů ale jsou i "machři" co řeknou - pumpa vypadá dobrá a rozvody dopadnou o litr levnejš což zákazník uvítá ...

hodnocení

0x
Jj overil bych vodni pumpu.

hodnocení

0x

teče ti na volnoběh tou tenkou hadičkou voda zpět do expanzky?

pokud ne nebo jen málo tak bud je ta hadička ucpaná nebo je v háji vodní pumpa

taky může bejt někde ruplá expanzka nebo je v háji víčko expanzky

hodnocení

0x

A co topení ,topí?Jestli jo -naplno , tak to bude nejspíš někde ucpané

hodnocení

0x

Já měl něco podobnýcho.Nakonec jsem zjistíl,že se protáčí vrtulka na vodný pumpě.U mé staré vodní pumpě byla vrtulka z plastu a ta moc dlouho nevydží.Nová vodní pumpa,už má vrtulku z kovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]