Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto v poloprevodu - depozit?

Od: prokop* odpovědí: 2 změna:

Zdravim,mam otazecku,koupil jsem vozidlo ktere je v poloprevodu,je bourane a chci se zeptat jestli muzu dat vozidlo do depozitu kdyz jsem majitel podle kupni smlouvy,ale nemam znacky,mam jen VTP a OTP jde to nejak udelat a mit auto na ten rok v garazi?

- nebo musi byt auto plne dohlasene,aby mohlo do depozita? slo by to potom nejak udelat? osoba v poloprevodu je,ale z jineho kraje,dekuji za odpoved

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

doregistrovat na sebe, předložit protokol o evidenční kontrole, oba technické průkazy, občanský průkaz, doložit písemně ztrátu značek, zaplatit eko-daň a správní poplatek za zápis do registru, pak dočasně vyřadit...tedy dát do depozitu... v každém případě musíte auto zaregistrovat...dočasně vyřadit z registru lze jen auto, které je na někoho registrované...

prokop*
hodnocení

Diky,to jsem si myslel,ale nebyl jsem si jisty jestli teda musi auto byt plne dohlasene...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]