Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě použitého pneu - klamání

Od: ivlisek odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, koupil jsem pres inzerat pneu ktere jsem si nechal poslat postou, bohužel prodejce mě klamal rokem výroby. Všechny pneu měly být 2015 a dopadlo to tak že tři pneu jsou 2013 a jedna 2011. Mám nějaké právo se bránit? děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicka*
hodnocení

0x

Určitě ano, pokud máte ujednání o roku výroby výslovně uvedeno v kupní smlouvě, pak můžete požadovat odstoupení od smlouvy nebo jiný způsob na kterém se s prodejcem dohodnete.

ivlisek
hodnocení

V kupní smlouvě? Žádnou nemám... Bylo to koupeny přes inzerát...

mytrix*
hodnocení

0x

Kupní smlouva může být i ústní. Stačí tedy například doložit ten inzerát. Každopádně věc se má tak, že v praxi je to stejně jen o Vašem vyjednávacím talentu, protože pokud prodejce odmítne Vaše požadavky, je jedinou instancí soud.

hodnocení

0x

Osulil te, muzes se jit soudit.

hodnocení

0x
Měl jsi chtít fotky.
ivlisek
Fotky mam, dokonce jsem si i vyfotil ten inzerat s fotografii pneu s priblizenim na datum! Po telefonu jsem se ptal, zda jsou vsechny 4ks pneu stejne, bylo mi odpovezeno ze ano.

hodnocení

0x
Me se jednou stalo ze mi přišly pneu rozpraskane. Naštěstí si je vzal zpátky. Od té doby jedine osobni odběr a nebo eshop
ivlisek
Tak az ted jsem si vsimnul ze nejsem jedinny komu to prodejce udelal, uz ma jednu spatnou recenzi. A kupodivu ten stejny pribeh. Je to podvod!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]