Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zahřátí motoru nejede

Od: berivo® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,otec má ford sierra r.v.1994 ,a ma problém v tom,že když je motor studený normálně nastartuje,a vše funguje,ale když se zahřeje motor,auto vypne a už ani nenastarutje,a je nepoojízdny.Může nám někdo poradit co stím autem je?Díky za pomoc.

doplněno 05.03.17 16:05: Ted už sierra nestartuje,ale zjistil jsem že nejde do palivového čerpadla proud.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mno v tomto případě asi budu chytřejší a tipnu na čidlo teploty pro ŘJ-dává špatné hodnoty!

fik
hodnocení

1x

Dle mě to bude čidlo teploty. Když nefunguje,řídící jednotka neví jaká je teplota motoru a automaticky nastaví dávku paliva jako by bylo třeba -40 Studený ti to ještě jede,to ještě utáhne,ale jak už je to teplý tak se to tak uchlastá že to chcípne a logicky už to ani nenastartuje, Necítíš z výfuku smrad nespálenýho benzínu?

amidamaru*
hodnocení

0x

Nechci se dělat chytrým.Ale být to moje auto,a po zahřátí nestartovalo,(starter)tak bych se díval na uhlíky.Kdyby točil a nenakop,tak bych se díval na karburátor,rozdělovač a předstih.Logikou.Motor při studeném startu mávyšší bohatost směsi.Po zahřátí se směs(benzín-vzduch)ureguluje.Dle mého může být ucpaná tryska vzduchu.Ale to je jen má úvaha.Může to být 100 věcí.S takovýmto problémem jsem se setkal jenom u skůtrů.

ovczaak*
hodnocení

0x

jiné auto,stejné příznaky - poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]