Nejste přihlášen/a.
Ahoj nemenil niekto na vectre c 2003 predne tlmice? nemozem totiz to najst sroby ktore drzia tlmic o tehlicu kolesa.. a tiez co som nasiel priklad na ebay, tak to su nejake s ktorymi si da nastavovat odklon kola, ale nemam pocit, ze by tam boli tie.. konkretne ide o model 1.8 90kw 2003 v navode sroby nakreslene nemam a neni tam ani spominana pripadna geometria.. jedine co tam je napisane je, aby som si poznacil hlavicku srobu dookola rysovaciou ihlou aby som tam srob vlozil tak ako ma byt.. dakujem
toto su tie sroby..
mal by som o problem menej keby som vedel ci mozem pouzit tie stare co su tam teraz.. ked som brzdy menil tak som dal stare povodne a drzia jak zabite.. niekde citam ze sroby treba menit niekde zase nie ked pozeram videa, tak tam davaju tie iste sroby. som z toho jelen
Pokiaľ nieje poskodený závit,tak by som ich tam ja vrátil späť a na závit naniesol farbu alebo montážnu pastu.Ak ich chcete vymeniť,tak tu sú linky na nákup: sklep.dixi-car.pl/...
Tu je katalóg: ecat24.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.