Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia1 1.6 55kw

Od: aladin* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám opět problém s octavou.Jakmile zastavím a vypnu motor tak jak po chvilce chci opět nastartovat a jet tak opět jen točí, nic víc.Nastartuju až druhý den. WAG neukazuje žádnou chybu a mechanik netuší čím by to mohlo být takže docela záháda, už jsem musel několikrát tahat auto na laně takže už mám docela nervy, nějaké nápady?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak většinou to dělá čidlo teploty ale to snad mechanik zkoušel.Dále možná vstřikovač, snímač otáček...

hodnocení

0x
Ja bych zkusil jiný zapalovací trafo

majcoo
hodnocení

0x
Palivove cerpadlo je pocut po opetovnom startovani? Moze byt uz vyzihane rele palivoveho cerpadla alebo len zakorodovane sedlo toho relatka..tazko povedat. Pokial ale nic neukazuje vag tak by som skusil zohnat aspon na skusku iny starter mozno uz nema taky vykon aby dostatocne roztocil motor. Probkem byva skor u dieslov..
doplněno 04.03.17 16:48: Tiez by to mohlo byt aj to trafo ako pise dabel respektive modul zapalovania. Skus zhasnut motor a ked bude opatovne pri startovani len tocit a nic viac vyber sviecku napichni ju na svieckovy kabel zavit sviecky opri o kostru motora a niekto nech ti ide nastartovat ci bude sviecka prerusovane hadzat iskru..sviecky si mal kedy menene?
aladin*
hodnocení

svíčky měsíc staré

doplněno 05.03.17 12:36:

startér i alternátor po repasu a ještě jsem měnil komplet rozdělovač a nechával vyčistit klapu, trafo jsem měnil cca před 2 roky ale asi je to nějaká čína, byla docela levná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]