Nejste přihlášen/a.
Tazatel má namysli auto stylu aixam, jako auto nicmoc a jako bonus je to nebezpečný jede pomalu, všichni ho předjíždeji - kdekoli i riskantně a po nehodě zbydou jen "trsátka".
ahoj, bud auto nebo skútra. Auto je výhoda že můžeš jezdit přes celý rok a je to praktická věc. Nevýhoda je citelně dražší provoz a servis a dražší spotřebáky jako gumy atd. U skútru je zas blbé, že v zimě jako byla tahle, si moc nezajezdíš. Přitom minulé zimy jsem projezdil skoro durch, s výjimkou pár dní. Jinak provoz na skútru je téměř za hubičku, spotřebáky vpohodě a defakto výměnu skoro všeho zvládneš svépomocí. A navíc jízda na skútru je radost a požitek a zácpy na silnici neznáš a zaparkuješ kdekoliv. A když už bys jezdil trasy cca 150 km a třeba i víc, určitě nějakého maxika..např toho Burgmana, Kymco Downtown apod. co má 11kW a pohodlíčko už dobré, pod sedlem dost místa pro nějaké věci atd.
Pro 2 osoby pro pravidelnější jezdění na 125ccm skútru na delší výlety to ale taky uplně terno nebude. Bude to línější. Ale pokud nebudete vážit moc, tak se to ještě na nějakou dobu dá. A nebo ještě tříkolku. Ta je ale zase dražší.
Teď skůtr (krytý nohy = v dešti/ zimě na dojíždění lepší než motorka), až ti bude 18 tak auto.
Tak na léto skůtr, celoročně auto. Něco menšího, ale ne úplně mini, dobře vybrat slušný kus. Nebo druhá možnost vzít cokoliv levnýho kde všechno funguje, jen jezdit a při větší investici to hodit do šrotu a vzít další.
Z levných dobrých např. Punto 2 po FL, motor 1,2 8V, příp. Panda se stejným motorem. - celkem spolehlivý auto bez zásadních kurvítek, motor FIRE je jeden z nejlepších malých motorů, má velkou výhodu že ventily nedosáhnou na píst = při rupnutí rozvodu se jen natáhne nový řemen a jede se dál.
To je otázka jako Brno. Motorku na zimu moc nevytáhneš a ještě pro 2 osoby. Celoročně jedině auto. Někdo ti řekne, že se to dá v zimě s motorkou na cesty, ale není to žádná slast pokud to nemáš pro zábavu někde na louce. Bohužel s autem přicházejí velké výdaje. Chtělo by to uvést tvůj rozpočet a kolik si vyděláváš měsíčně a podle toho vybrat vhodné auto. Pokud ti stačí místo pro 2 osoby, tak doporučuju něco malého. Pokud by jsi měl trochu větší rozpočet (přes 50 000), tak doporučuji suzuki swift nebo výše zmíněná panda. Okolo 70 000 se dá najít v dobrém stavu a auto je levnější na údržbu. Levnější se dá sehnat třeba jedničková fabie, felicie (špatná bezpečnost), klasicky golf (3 generace, 4 generace je trochu předražená). Dával bych si pozor na levné octavie, které jsou většinou ve špatném stavu a před opravou.
Předpokládám, že máš ŘP sk. B, když zmiňuješ auto. Pak asi není nad čím spekulovat. Motorky a skůtry jsou fajn, levný provoz, rychlejší pohyb ve městech kdy se vás netýkají fronty a kolony. Nicméně jako první dopravní prostředek bych jednoznačně doporučil auto.
Podíval bych se po autech s kubaturou do 1200ccm, nebál bych se třídveřových verzí. Sice jsem téměř opačné kategorie řidičů (za chvíli povinné lékařské prohlídky...), ale dopravu řeším také tím nejlevnějším způsobem. Opustil jsem svět dvoulitrových MPV, prodal Bandita 600ccm atp.
Před třemi lety jsem si koupil auto na nákupy a dojíždění do práce, občas na chalupu: Peugeot 106 33kW 954ccm3 r.v.1998, třídveřová verze Sketch. Cena auta: 15.900,- Kč, dají se sehnat i levněji. Náhradních dílů jsou plná vrakoviště či inzeráty za hubičku. Dálkové trasy auto zvládá se spotřebou 3.9 l / 100km. Ve městě jezdím za 8l/100km a to zejména proto, že mne EKO styl jízdy nebaví.
První dopravní prostředek určitě ne nový! Člověk se musí na něčem naučit a občas to "zabolí". Tak to prostě je, není se za co stydět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.