Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak zapojit autorádio Pioneer deh-4700mp na 12V přes adapter (chtěl bych ho mít v dílně), nevím na jaké dráty mám připojit plus a minus.
na ISO konektoru 7pin. červený a žlutý spolu na plus, černý na mínus. druhej konektor 8pin jsou výstupy na repro. vždy dva nad sebou stejné dvojbarvy,jsou pro jeden reproduktor. nejsem přes elektriku, ale jen tak nějakej adaptér to asi neutáhne.
V práci mám Blaupunkt na trafu pouhý 1A a hraje. To je ale v malé místnosti, kde ho nepotřebuju moc ohulit. Doma na dvoře když dělám kolem baráku potřebuju pár decibellů navíc, tak tam mám zdroj 3A. Akorát trafo musí být furt v zásuvce, protoze jinak samozřejmě nedrží paměť naladěných stanic a nastavené předvolby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.