Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okna octavia 1

Od: maraf odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

Chci se zeptat přestalo mi fungovat řidičovo okno (elektrické) na octavii 1,tak sem vyměnil motorek a už funguje,problem je ale v tom že spínače fungujou obráceně,když dám spínač nahoru tak okno sjede a když dolu tak vyjede,nevíte někdo kde by mohl být problem že jdou spínače takhle obráceně?

Děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nemáš tam místo levýho motorku pravý?

jinak mi nenapadá jak by se to v elektrice mohlo přehodit když to kdysy chodilo jak má *nevi*

krtek6*

a jak by tam ten pravej namontoval když je zrcadlovej..?:-D to je blbost...;)

krtek6*
hodnocení

0x

ty, s tím motorkem řeším to samé teď akorát na F1 ..mě se to posralo ted o víkendu na horách...super věc..na ty obrácený polohy byl nějakej fígl..už se mi to jednou stalo...jednotka je zblbá...teď si nejsem 100% jistej, ale bylo to něco ve smyslu nastartovat...spustit okýnko úplně dolů a pak úplně nahoru.. když nepujde tohle..odpoj baterku..at se to resetuje...

hodnocení

0x

Neprehodili ste kábely na vývode z motorku?

krtek6*

na tohle je myslím škodovka blbuvzorná...to by nemělo jít..každej konektor patří jen do jednoho místa

maraf
hodnocení

Taky vůbec netušim proč se to stalo,všechno jsem znova kontroloval a motorek je zapojen dobře,všechno jak má být.Zkusil sem odpojit baterku jak tu někdo psal a to taky nepomohlo,pořád spínač funguje obráceně:D Nevim co s tim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]