Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení vozidla z registru

Od: jiri13 odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat, bude-li nějaký problém v odhlášení vozidla, když mám vozidlo v depozitu?

Je postup totožný, jak normálně? Že vozidlo zaniklo?

Děkuji za odpověď.

S pozdravem Jiří

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Dobrý večer.Také je to možné.Lepší je ekologická likvidace a zrušení v registru vozidel.

jiri13
hodnocení

Ale já bych si vozidlo chtěl nechat. Nechci ho zlikvidovat.

jarda2*

Tak v tom pripade je vse v poradku, auto tedy neni nebezpecnym odpadem - ale nekteri urednici to nechteji takto chapat... Je to boj ale melo by to jit.

nespokojenyurednik

nic nemusíte likvidovat, jen předložte potvrzení o převzetí autovraku oprávněným subjektem a auto trvale vyřadíte...

jarad2

Tady mi neco nehraje - prevzeti = prijdu o nej, ne? :-P

jiri13
hodnocení

0x

Ale ja o něj nechci přijít.Chci si ho nechat.

jarda2*

Ja teda asi tusim, co tim bylo mysleno - ale je to necestne, nesportovni a nepionyrske... a jeste k tomu drahe. Proste penize jsou mocny nastroj a ted deb.lni papir se da samozrejme koupit. Ale ja bych proste radsi sel na to s cistym svedomim, napr. moje auto, ktere poctive rozeberu, rozprodam a zbytky v souladu se zakony zlikviduju proste NENI ODPAD, nechapu, jak to nekoho mohlo napadnout. A le jestli nas nejvyssi podepise LS, jsme stejne vsichni fprdeli a toto bude zanedbatelny problem :(

nespokojenyurednik

klidně si udělej s autem co chceš, a můžeš mít přitom kolem krku i ten pionýrský šátek...úřadu předlož potvrzení o odebrání autovraku a tím to končí...co kde a ajk zlikviduješ, není mlůj problém, nemáš k likvidaci licenci, tím pádem poručuješ zákon o odpadech...

jarda2*

A to je prave problem nepochopeni rozdilu mezi likvidaci(= odpad) a zanikem ucelu (= nebude jezdit, bude vyuzito jinak)

Je to kua muj majetek, zadny odpad!

nespokojenyurednik

ty si Jardo pleteš kečup s krví, včera ve 21.03 jsi psal něco o rozebrání auta na díly a jeho rozprodeji...a ted něco plácáš o zániku účelu využití...rozebráním a rozprodejem auto definitivně jako auto zanikne...zánikem účlu využití auto nezaniká, ale zůstává v užívání jako něco jiného...už to tady bylo popsáno asi stokrát, ale osobně pro Tebe to tady budu opakovat donekonečna...Jako úředník musím být trpělivý a vycházet Ti ve všem vstříc...tak ti to dklině ješět stokrát zopáknu...časem ti to možná konečně dojde

jarda2*

Ale jo, ja to chapu, jen me to ukrutne se.re. Problem je, ze takove uz normalne nepouzitelne auto nepovazuju za odpad. Nakonec po dilech se da kolikrat auto zpenezit lepe nez v celku. Taky si s tim nejak poradim, ale v principu je mi to proti srsti.

nespokojenyurednik

ale já už potřetí píšu, aby jste si auto nechal...

magdi

Prosím, prosím, ještě počtvrté pro mě! Přijdu na úřad a budu mít čestné prohlášení, že auto odhlašuju, ale protože mám les, budu auto v lese potřebovat. Bude to stačit, vyřadí je z registru?díííky*smich*

nespokojenyurednik

Samozřejmě i starou stodvacítkou lze svážet dříví, případně jezdit jen tak sem a tam soukromým lesem, bude to asi adrenalin... záleží na tom, co bude v čestném prohlášení čestně uvedeno, pak záleží na tom, kde máte trvalé bydliště, pokud spadáte do správního obvodu našeho úřadu, a přijdete jen s čestným prohlášením, samozřejmě neuspějete...budete muset informace nebo sdělení v prohlášení doložit, k dokladu připojit oba technické průkazy a registrační značky...

hodnocení

0x
několikrát denně mi někdo zavolá napíše, abych mu poslal formuláře. Zašlu je zdarma každému, připíšu větu : "pokud není něco jasné, ptejte se" Někteří ještě několikrát napíšou, a pak přijde zpráva třeba:v:* { BEHAVIOR: url(#default#VML)}o:* { BEHAVIOR: url(#default#VML)}w:* { BEHAVIOR: url(#default#VML)}.shape { BEHAVIOR: url(#default#VML)}st1:*{behavior:url(#default#ieooui) } /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Tahoma; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; font-size:12.0pt; font-family:Times New Roman;}a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline;}a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline;}span.StylE-mailovZprvy17 {mso-style-type:personal-reply; font-family:Arial; color:navy;}@page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;}div.Section1 {page:Section1;}->Prostudovala jsem a auto navrhla k dalšímu využití jako schrána na zahrdní nářadí. Vše proběhlo bez problémů. Mockrát děkuji.S pozdravem La...a jiné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]