Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám Peugeot 307 1.6 benzín r.v 2006 80 kw a nejde mi posilovač volant je tuhej jako při vypnutém motoru. Na diagnostice nic prej se pc diagnostiky nemůže spojit s řídící jednotkou posilovače takže se neví proč a další chyba se nedá zjistit. Nemá někdo schéma el pojistek na tento vůz abych mohl kouknout jestli to neni třeba jen pojistkou? předem díky
Treba použiť diagnostiku na peugeot alebo univerzálnou a tá sa spojí s riadiacou jednotkou.Len OBD diagnognostiká vám to nenačíta,je určená len na motor.Myslím si,že servis to zvládne.
No byl sem s tim v servisu a jak sem psal bylo mi řečeno když dělá kompletní diagnostiku tak mu to nic neukázalo a pak si vybral otestování jen řídící jednotky na posilovač a řekl mi že se nemůže diagnostika spojit s řídící jednotkou a tim pádem neví co s tim je. Řekl mi že si můžu zjistit pojistky atd a když nic tak mu to tam mam dát že to bude na dýl než zjistí kde je problém a bude posílat řídící jednotku na otestování atd. Tak sem chtěl otestovat aspon tu pojistku když bych vědel která to je Mám pojistky pod volantem nalevo ale také v motoru mám skřínku s pojistkama tak ale ted jaká je k posilovači k řídící jednotce a jaká na čerpadlo případně jinou funkci posilovače.
Mno on není servis jako servis! Jinak na 3O7 tuším něco mám, ale je to na SW (tisknul jsem umístění pojistek kolegovy na služebního breaka) a žel onen komp mi zrovna dnes kleknul a na záložním toto ještě nemám ,takže smolík .Ale není problém si to stáhnou,má to jednu podmínku.registrace zde : peugeot-club.com/...
je tam uživatelská příručka na 307SW a také Jak na to - P307.
A když oklopíte ten kryt pojistek,tak tam nemáte plánek (někdy je to nalisované přímo v tom krytu) s ,,obrázkama,, na co která pojistka je? Ale asi ne-jinak byste se neptal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.