Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sejmout dálniční známku?

Od: udo144® odpovědí: 3 změna:

zdravím,

někdo se možná zasměje, ale řadu let jsem nepoužíval dálniční známku, takže nemám zkušenost s manipulací s těmi novými. Začal jsem odlepovat, ale mám obavy při jejím odlepování ze zakoupeného kuponu, že se roztrhne. Budí to takový dojem a nechci ji poškodit a přivodit si tak zbytečné problémy. Začal jsem tahat za jazýček, a jak je známka různě perforovaná zdá se že se roztrhne a nejde to nijak dobře. Jak vůbec vypadá odlepený tvar 2017? (obrysové řezy nejsou vidět). Co s tím? Jsem vytočenej!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

0x

třeba na Youtube je vidět, jak se snímá z papíru a nalepuje, včetně dalších vychytávek

hodnocení

ok, díky. Nebyl by odkaz?

hodnocení

0x

Je udělána tak aby šla z podkladního papíru sloupnout bez poškození,ale ponalepení na sklo auta již bez poškození sloupnout nešla (teda pokud se před nalepením na sklo neoužije některý z fíglů.Takže se uklidněte a klidně ji z papíru soupněte a nalepte kam patří!není to žádná věda a dokážou to dokonce i BB!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]