Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skryte vady na vstrikovacim cerpadle

Od: mike1384* odpovědí: 4 změna:

Dobry den koupil jsem auto v autobazaru, ale bazar byl jen zprostredkovatel. A po 14 dnech uzivani vozidla mi odeslo vstrikovaci cerpadlo. Tankoval jsem jen naftu na Shellu. Doklady od tankovani mam vsechny. Vozidlo mělo najeto 170tis. Km. Je mozno uplatnit reklamaci na skryte vady? Nebo na odstup od smlouvy s vrácením vozidla.

Děkuji za odpoved.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda2*
hodnocení

0x

IMHO neni narok na reklamaci, pripadne jen po posouzeni znalcem - ale to by cerpadlo muselo byt nejak spatne opravene nebo tak neco. Pri tomhle najezdu muze odejit beznym opotrebenim. Zalezi, co je to za auto, u nekterych je to i bezne ;)

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

měl jste si auto koupit sám, a těch 15 tisíc, co si k ceně přirazil autobazar jste mohl mít na výměnu nebo repasi čerpadla

hodnocení

0x

taky záleží na formulaci smlouvy o prodeji vozidla, pokud tam není nic o alespoň měsíční záruce na poruchy, je to v pytli.Renomované bazary tyto krátkodobé záruky někdy poskytují, ale nepředpokládám, že to je Váš případ. Smůla *plac* PO uvedeném počtu KM je čerpadlo na odpis běžně, spíš se divim, že vydrželo až do teď. Ale to opakuji předchozí příspěvek.M.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

no je také otázkou, zda mělo auto skutečně najeto 170 tisíc, počítejte tak 250-350tis., , to je dnes nejjednodušší a osvědčený způsob bazarů, jak vytáhnout z lidí další peníze...kdyby jste věvdel, ža má auto najeto 350 tis., určitě by jste ho nekoupil...nebo ne za tu cenu...zkuste zajet k někomu kdo má dobru diagnostiku...nebo ve značkovém servisu podle VIN zjistit, kdy a jak bylo auto servisováno, možná budete překvapen zjištěním, že předloni při opravě brzd v servisu mělo auto najeto 250 tisíc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]