Nejste přihlášen/a.
Mam Fabiu 1,4 MPi+LPG zatial cca.275 tis km,ale viem ze nepojde vecne ale do buducna vyberam medzi tymito dvomi autami.Ktoremu autu sa priklanate?Ktory motor vybrat.Nerad by som siel do roku 2009 a menej u Forda.Predsa to uz onedlho bude 10 rocne auto.Priklanam sa k Zafire lebo je ponuka zobrat B+LPG 1,4-objem ..ale je to Turbomotor a neviem co ocakavat z hladiska dynamiky vs. hmotnost auta a potom aj naklady,zivotnost takehoto motora.Nevyhodu u Zafiry vidim v tom ze uz ma senzory tlaku v pneu,ine som nepostrehol.Ak by som bral naftu je mi jasne ze uz asi sa nevyhnem DPF alebo 2 hmote u oboch.U Forda sa to lamalo pri roku 2009 alebo?.Viem ze 1,8TDCi / 92kW by ho nemal mat,ale tusim je iba do roku 2009.Ktory motor je nastupca a ktory motor je vydareny pri Forde / Zafire?Som skor defenzivny vodic-vid.Fabia..ale bol by som rad keby som nepocitoval malo vykonu.Dalej karoseria-dufam ze je to pozink u obidvoch.Dalej potrebujem tazne zariadenie so 7 polovou zasuvkou-bude mozne pouzit u obidvoch autach?Neriesme kilometre.Tu by som riesil dlhe trasy-rodinne auto,dovolenky,lyzovacky,dochadzanie do prace cca.40 km,vhodne aj pre benzin+LPG aj naftu.Nechcem automat a ak benzin tak aj LPG.Neriesme poistku-je to jednorazovy poplatok rocne.Vyhlad do buducna je taky ze nafta bude znevyhodnovana.Som navyknuty na servisne naklady Fabie a rozhodne nemienim zvysit tieto naklady 3-nasobne.Takze ktore rocniky/motory pri ktorom aute zobrat?Pri kolko km je nutne vymienat DPF,2 hmotu,eventuelne akym najazdom km sa vyhnut,kde caka velky servis?Auto s 300.000km nechcem.To mam teraz.Ale nerobim si ani iluzie so 120.000km.Rozpocet je nastaveny tak ze nemusim priliz filtrovat a mozem hladat aj medzi rocnikmi 2012 alebo 2013-cenovo.Dakujem za Vas cas a cenne skusenosti.Ak ma este nejake kriteria napadnu,tak doplnim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.