Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 2

Od: vandab* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,mám zájem o koupi Octavia 2 za 200-220 tisíc asi rok 2012. Moc toho nenajedu a tak jsem chtěl motor TSI,ale dost lidí mě od toho odrazuje. Prý si mám radši koupit 1,6 TDI i když toho moc nenajedu.Stačí když to občas vyvezu dál a protáhnu. Prosím o radu a zkušenosti díky

doplněno 27.02.17 14:18: Má někdo zkušenosti s motory 1,4 TSI které mají najeto třeba 250 tisíc?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

TSIcka nejsou zadny zazrak , kdyz uz tak jedine s remenem.

TDIcka na kratke trasy se nehodi , ktomu tyto ekodiesly na udrzbu jsou extremne drahe , EGR , dvouhmota , turbo , vstriky ... jak to odejde tak penezenka breci , hlavne u ojetiny.

vandab*
A jak jezdí ta 1,6 mpi? Do TSI bych radši nešel
No co , je to stara atmosfera.
Jen casem s vetsim najezdem to je olejnicka a zere olej.
Ta 1,6 ka je starej spolehlivej benzínák žádná raketa ale zas to neni poruchový jako ty tsi
Včera sem jedny zrovna dělal oleje a filtry a majitel si auto docela chválil

hodnocení

0x
Zkuste OCT II s 1,4 16V. Není to žádná raketa, ale spolehlivý motor, který toho za svůj život jistě moc nenajezdil. Proto bude auto v pěkným stavu. Na uvážení to stojí.
krtek6*

ano, na 1,4 TSI u oktavky jsou kladné recenze...1,6Tdi je nebrat..to je bazmek

vandab*
Nevím jak dlouho vydrží ty TSI a auto za 200 tisíc a bude mít cca 130 tisíc a víc najeto.Nikdo mi není schopen říct kolik TSI vydrží a toho se bojím. Zas aby to trošku jelo,tak 1,6 bude asi prd bez turba. Manželka má firemní 2013 Octavii 2 a zrovna 1,6 TDI a spokojenost a to nešetří

hodnocení

0x

Tak ty motory 1.4 TSI jsou dobrý motory.Akráť to chce hlídat olej.Jak je v motoru oleju málo,tak motor potká s ventily.Protože tento motor má hydraulický napínák řetězu.Můsí se dělat pravidelně olej+filtry. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]