Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 3 svicení

Od: davidn* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, mam dotaz, mam novou F3 combi style 81kw, a pri jizde za tmy ci v noci pozoruji ze svetlo u spolujezdce sviti dale nez u ridice a celkove obe sviti celkem kratko pred auto, dalkova sviti super ale potkavacky teda velka bida, chci se zeptat jestli takhle fabie sviti normalne nebo jestli jsou jen treba blbe nastavene svetlomety, a jeste malickost vsude jsem cetl ze motor je celkem hlucny obzvlast pri zatahu ale me treba i dosti motor bubla na volnobeh kolem 1k otacek je to take normalni? najeto cca 2 500 km, dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

0x

každé světlo má svítit jinak. levé aby neoslňovalo protijedoucí a pravé svítí dál a víc do škarpy

nox®
hodnocení

0x

Světla jsou nastavená správně, kvůli oslňování. Jinak s dohledem potkávaček také nejsem úplně spokojený, ale nic hrozného. Mrkni, jestli nemáš světla sklopená dolů, případně zkusit vyměnit nějaké lepší žárovky, co jsem se ale díval, je to prý pěkná drbačka. Osobně s hlučností nemám problém. Auto na volnoběh jen tiše cvaká, při vyšších otáčkách má celkem líbivý zvuk, žádná sekačka. Rozdíl také mohou dělat plechové disky. Když jsem je první zimu obul místo liťáků, překvapil mě znatelnější zvuk motoru v kabině.

davidn*
hodnocení

dekuji za odpovedi, a nestalo se vam to take? ze se rozsvitilo upozorneni ze mam spatny tlak v pneu nebo zkontrolovat prave dalkove ale vse bylo v poradku

nox®

Upozornění na změnu tlaku v pneu se objeví po pár kilometrech jízdy s přezutými pneu. Jakmile budou pneumatiky dofoukané na správný tlak, je třeba jej potvrdit v infotainmentu u nastavení vozidla. S žádným upozorněním světel jsem problém neměl. Pokud by to hlásilo nějak častěji, tak by asi bylo lepší optat se na to přímo v servisu, přece jen je to v záruce, tak ať se snaží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]