Nejste přihlášen/a.
To je stejná otázka jako proč nestačí zubnímu lékaři 250,- Kč za kousek amalgámu na obyčejnou plombu. Odpověď zní : Protože je stejně nenažraný jako prodejci těch filtrů pevných částic podporovaní ekoteroristy.
Mailand? Vždyť na Octavii 2 například jsem to nedávno řešil a vyšlo mě to do 10tis, to už není taková hrůza kdo nemá na opravy neměl by mít ani auto
pro bourovec : ... tak to je, podle mne, docela "mimo mísu". Auto je dnes spotřebním předmětem (dlouhodobé spotřeby) a většina lidí se bez něj neobejde ( a to napříč populací bez ohledu na věk a majetkové poměry. Veřejná doprava je neflexibilní, někde i těžko dostupná a v porovnání s autem i poměrně drahá, zvlášť pokud se cestuje velmi často) . Fakt, že je v provozu stále převaha starých ojetin to vše jenom potvrzuje. Kdo auto potřebuje, ale "nemá na nové" , koupí si ojetinu, "krmí" servisy a postupně do ní nasype nemalé peníze ( po menších částkách ). Všechno to trápení hlavně proto, že auto prostě lidé potřebují. Dnešní doba a styl života jsou prostě, bohuže/bohudík, takové a dá se ( s malou nadsázkou) říci, že ten, kdo auto nemá má v řadě životních situací doslova "handicap". ( Možná jsou i takoví, kteří si kupují ojetinu proto, že jejich koníčkem je se v autě "vrtat" , ale těch je asi málo). Pokud někdo má dojem, že se jedná o extrémní názor, nesouhlasím. Auto je dnes v podstatě nutnost ( bohužel/ bohudík - záleží na úhlu pohledu).
... majlant, majland (slovník cizích slov)
Už jsou na trhu firmy, co provádí kompletní výměnu vnitřku od 6tis kč. Takže už to není taková hrůza.
Je ovšem otázkou, zda opravdu filtrují a projdete s tím opravdovou STK ..
... psal jsem opravdovou ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.