Nejste přihlášen/a.
1x
To je stejná otázka jako proč nestačí zubnímu lékaři 250,- Kč za kousek amalgámu na obyčejnou plombu. Odpověď zní : Protože je stejně nenažraný jako prodejci těch filtrů pevných částic podporovaní ekoteroristy.
Mailand? Vždyť na Octavii 2 například jsem to nedávno řešil a vyšlo mě to do 10tis, to už není taková hrůza kdo nemá na opravy neměl by mít ani auto ![]()
pro bourovec : ... tak to je, podle mne, docela "mimo mísu". Auto je dnes spotřebním předmětem (dlouhodobé spotřeby) a většina lidí se bez něj neobejde ( a to napříč populací bez ohledu na věk a majetkové poměry. Veřejná doprava je neflexibilní, někde i těžko dostupná a v porovnání s autem i poměrně drahá, zvlášť pokud se cestuje velmi často) . Fakt, že je v provozu stále převaha starých ojetin to vše jenom potvrzuje. Kdo auto potřebuje, ale "nemá na nové" , koupí si ojetinu, "krmí" servisy a postupně do ní nasype nemalé peníze ( po menších částkách ). Všechno to trápení hlavně proto, že auto prostě lidé potřebují. Dnešní doba a styl života jsou prostě, bohuže/bohudík, takové a dá se ( s malou nadsázkou) říci, že ten, kdo auto nemá má v řadě životních situací doslova "handicap". ( Možná jsou i takoví, kteří si kupují ojetinu proto, že jejich koníčkem je se v autě "vrtat" , ale těch je asi málo). Pokud někdo má dojem, že se jedná o extrémní názor, nesouhlasím. Auto je dnes v podstatě nutnost ( bohužel/ bohudík - záleží na úhlu pohledu).
doplněno 10.03.17 06:50:
... majlant, majland (slovník cizích slov)
Už jsou na trhu firmy, co provádí kompletní výměnu vnitřku od 6tis kč. Takže už to není taková hrůza.
Je ovšem otázkou, zda opravdu filtrují a projdete s tím opravdovou STK ..
doplněno 26.02.17 18:43:
... psal jsem opravdovou ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.