Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny lidičky, kteří mají tak trochu více zkušeností s auty, než já, jednoho dne si jedu a že ze 4 dám 5, a ejhle,mačkám spojku a jak šlápot do prázdna. takže výstražný a po zastavení,vypnu motor,jdu se mrknout pod auto,a kapalina na zemi. našel jsem na internetu fotku toho co chybí mě na mém motoru,jsou tam dvě zátky černé, ale jedna tam není,a tama právě kapalina při pozorování teče. Může to tak být,bez té zátky,nebo jakou má roli ta zátka? nebo to snad může téci jinama? Poraďte prosím,na co mrknout,v případě co nejlépe udělat chytře a jednoduše .) auto: opel astra g rok výroby 2000,1.4. 16v.
Jo, jo souhlas,ta krytka je tam pouze proto aby se do spojky neprášilo.Bude v háji to ložisko nebo ta trubka a tou dírou vytéká brzdová kapalina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.