Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komu jsou podřízeny autoservisy

Od: jenisa odpovědí: 4 změna:

Tento týden jsem dala auto do servisu s tím,že jsem ztratila klíče ode dveří ( od zapalování mám naštěstí rozdílný,která mám) .

Kam se mám obrátit,když mi servis zavolal,že si mám přijít vyzvednout auto,že celý proces s vymontováním a odesláním do autorizovaného Oplu byl úspěšný,ale ...že se nedají otvírat dveře od spolujezdce.Podezřívám,že klíče zaměnili a klíčem od zapalování otevírali násilím dveře spolujezdce a tím to poškodili.

To je jasné poškození zámku z jejich strany a auto si nepřeveznu,dokud mi to neuvedou do stavu funkce.Oni se kroutí.

Kde a jak se mám bránit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nnnnnnnnnnnnnnn
hodnocení

2x

stačí se podívat do obchodího rejstříku

na dokladu - zakázkovém listu je uvedeno IČ, na stránkách www.rzp.cz zjistím vše o firmě

mot
hodnocení

2x
jakoze jste jim dala klice od zapalovani, oni vedeli ze ke dverim nefunguji a presto je tam nasilim rvali a snazili se dvere otevrit?

hodnocení

0x

Komu by měli být podřízeny? Že by majiteli-majitelům?nevím o žádném,který by byl státní podnik aby byl někomu podřízen.Např.U nás je autorizovaný servis Mazda-má majitele p.YX .,dále Renaul-p.ZX stejně jako další autorizovaný Citroen,který má zase jiného majitele p.XY

prazskejpepik*
hodnocení

0x

když už, tak dám do autorizovaného servisu a ne šmoulům

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]