Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: jarabobo odpovědí: 10 změna:

Zdravým. Chtěl bych si koupit své druhé auto ale vubec nevím jakou značku nebo model chtěl bych něco do 400 000 ojétého. Takže bych se chtěl zeptat co by jste mi doboručili za značku popřipadě i kokretní model. Nejlepši by bylo novější než roko 2012 a automat. Všem děkuji :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kk*
hodnocení

1x

Za 400 000,-Kč? To si koupíte i nové.Proč ojeté? Značku ale neporadím.Každé auto má své pro a proti.Se podívejte na net,že škodovka je vlastně volkswagen,peugeot je citroen atd.

jarabobo
hodnocení

tak myslel jsem to tak že za 400 tisíc něco jakože silnějšiho a luxusnejšiho vite jak to myslím ne? :)

lll*
hodnocení

0x

Měl jsem podobný problém, prostě jsem přišel do takový tý prodejny kde neprodávaji jen jednu značku, zeptal se co mi mužou za určitou sumu nabídnout a ještě ten den jsem odjížděl. Je to nejlepší, žádný čekání, žádný starosti a handrkování se coby kdyby, každej Vám stejně bude doporučovat to "svý" nejlepší.

jarabobo
hodnocení

děkuji dobrá rada určite se zajedu někam kouknout :)

nox®
hodnocení

0x

Osobně bych nedával skoro půl milionu za ojetinu, raději koupit nové a několik let neřešit nic jiného než tankování a pravidelný servis. Jinak by to chtělo nějaké konkrétnější požadavky.

dusger*
hodnocení

0x

Ten anonym lll ti sice dobře radí, ale napřed se rozhlídni na ulici co by se ti asi tak líbilo. Malé, velké, SUV či snad okázalé? Až si to ujasníš, pak se teprve jdi dívat po bazarech.

hodnocení

0x
Kup nove , nebo predvadecku.

souhlas - akční nabídka různých firem 2x do roka -- auto původně za 600tis může být k mání za 400tis ve výborné výbavě. Záruka je plná - mít ty peníze, jdu jedině do akčního výprodeje.

maara*
hodnocení

0x

Za ty peníze, může být dost hezké nějaké zánovní nebo vystávní auto .. auta co stojí na prodejně jsou často levnější až o několik desítek tisíc .. a to mají najeto třeba 5km.

Zaleží co se Vám líbí...

Jaký typ auta hledáte .. kombík, sedan, hatchback, SUV? ..

jarabobo
hodnocení

ja to bral narychlo no tak mě tohle ani nenapadla děkuji za radu :) něakeho kombíka něco jako superb, passat... a prave nevím jestli by bylo dobré i něaka kia nebo neco podobného měl jsem i pujčeneho superba 2litr tdi laurin a byl jsem velice spokojen ale to je cena trochu jinde si myslím :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]