Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž stropních madel fabia 1

Od: fabie odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych do své fabie 2003 domontovat stropní úchyty/ madla a chtěl bych se zeptat jestli je s nimy počítáno při výrobě. Takže bych udělal dirky do stropnice a našrouboval. nebo musim strop sundat a dát "plastové hmožinky"?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fabie
21.02.17 18:04
hodnocení

Montáž stropních madel fabia 1

hodnocení

0x

Tak to je zajímavý,že vaše Fabie r.v.2003,už nemá stropný madla z výroby.Já mám Fabie r.v.2003,už z výroby měla stropný madla.Já to mám,tak že ve stropnici mám vyvrtané dírky v tom závit m5.Madlo drží 2 křížový šrouby.Tady máte fotku.

doplněno 22.02.17 16:30:

Ale ty tam musíš mít 2 plastové zátky.Ty zátky odtáčíš,už tam máš díry.Pak stačí sehnat nový madlo,a přišroubovat.

Montáž stropních madel fabia 1 #2

mnd®
hodnocení

0x

mara má pravdu.Krom vrchního madla u řidiče tam jsou namontovány už z výroby.(ale i u řidiče je to nachystáno na montáž dle jeho fota). Nemáte koupenou nějakou ,,překopávku,, auta z bouraného na pojízdné?

fabia*
hodnocení

0x
Auto havarovane bylo pouze na blatnik a naraznik. Ostatni je original z vyroby. Ale tak nevim jestli se do deraveni stropnice mam poustet nebo nechat. Ja mam naopak jenom jedno madlo celkove! Diky za fotku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]