Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkovací kamera

Od: kamerka odpovědí: 9 změna:

Ahoj, nedávno mi přítel řekl, že kdybych nevěděla co k Vánocům tak že by si přál parkovací kameru. No a protože brzo bude mít narozeniny tak proč čekat do Vánoc? :D Problém ale je, že se nevyznám v autech natož nějakých kamerách apod. Tak jsem se chtěla zeptat jestli by jste mi někdo zkušenější neporadil? Našla jsem na internetu zatím jen tohle, tak bych byla ráda kdyby jste mi to třeba zkritizovali a pak poradili třeba lepší a levnější :)

Máme Citroen C8, Tak děkuju všem :)

doplněno 03.04.17 12:32:

zkraceno.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x

Je to dobrá věc. Nemáte možnost přivest signál z kamery do autorádia? Pokud je tedy vaše rádio s obrazovkou. Tímto zaberete další místo v zorném poli a na palubce to nevypadá zrovna pěkně. Leda někam ten monitor utopit. Kamera se dá sehnat taková, že je vyměnitelná za osvětlení SPZ a přitom stále jako světlo na značku funguje. Namáte pak namontované takové ,,tykadlo"

mp*
hodnocení

0x

Parkovací kamera mě osobně vůbec nevyhovuje. Sice to vypadá atraktivné, ale má to své ale. Za půl roku jsem s ní u nás ve dvoře ještě pořádně nezaparkoval. Najednou začne všecho pípat, houkat, blikat a já jsem z toho jelen. Nevím, kam se mám dřív koukat - dozadu - na obrazovku - na displej? Dřív jsem zařadil zpátečku, otočil hlavu a obyčejně jsem tam zacouval přesně. To je dovednost. Ty postupně začínáme ztrácet (navigace, řazení, asistenti a pod). Za chvíli nebude už nikdo nic umět. Nehledě na to, že kamerka je pořád zadělaná, aby jí člověk před každou jízdou umyl. Takže za mě ne.

fugass*

Když máte velkou obrazovku (rádio) ak je to dobrá věc. Nic nepípá a jen podle obrazu vidíte přesně kam jedete. Dřív (bez ní) jsem zajel s otočenou hlavou a měl jsem třeba půl metru místa, takhle zajedu na centimetr. Jistě že zaparkuju tak jako tak, ale při malém místě k parkování je hned o jedno popojíždění míň.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

za tyhle peníze to bude pěknej krám. kamera k mému retraku stojí 30 tis. bez monitoru. s připojením k multifunk. autorádiu s obrazovkou, bych rozuměl. to bych spíš ocenil parkovací čidla

blinkal23
hodnocení

0x

Já používám lamax c5. Sice to není úplně couvací kamera, ale dá se tak taky použít. Displej je zabudovanej přímo v zrcátku. A je to teda rovnou i auto kamera a ne jenom couvací kamera.

fugass*
Jo to je dobrá volba, do zrcátka. Žádný další clonítko ve výhledu a rovnou to nahrává.

fugass*
hodnocení

0x
Do rádia když má obrazovku tak takto:
doplněno 03.04.17 19:22: Nezakrývá to tak jak to vypadá. Kostička je opravdu malá.
Parkovací kamera
Parkovací kamera #2
hubas*

Fotografii, na které kamera překrývá část RZ, bych jako názorný příklad nedával.

blinkal23
hodnocení

0x

Právě pro to jsem to kupoval. Nechtěl jsem mít další displej někde přidělanej ve výhledu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]