Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě traktoru ze zahraničí

Od: zet* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, říká někomu něco společnost CJ Saunders Limited, která má sídlo v Anglii a zabývá se prodejem použité zemědělské techniky? Případně má někdo zkušenost s touto firmou, pokud není vymyšlená? Přikládám ještě odkaz na jejich web. Díky. www.trade-plant-equipment.com

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně bych peníze nikam neposílal.

mnd®
hodnocení

0x

No,jak bych to napsal - myslíte,že česká firma,která dělá ten stejný prodej a nákup použité techniky je špatná? Proč všechny vraky sem tahat ze západu? Si to od této firmy kupte a potom zjistíte,že motor je zetor,převodovka siemens,elektronika jawa,pneu Barum,reklamace řešte s prodejcem.Jste tak bohatej,že kupujete drahé věci? Bych to raději koupil u nás a neříkám,že nebudou problémy,ale určitě menší než si potom dopisovat s angličákem a posílat mu potom koupenej nepojízdnej traktor zpět protože tady nemá servis.

enci
hodnocení

0x

je to podvod, také jsem málem naletěl...

viz bagry.cz/...

hodnocení

0x

V poslednej dobe dosť poliaci na slovensko dovážajú traktory z dánska,sú to Zetory a v poriadnom stave,sused,jedného kúpil.Hľadajte týmto smerom.

xenofob
hodnocení

0x

pokud budete něco kupovat v zahraničí, tak jedině s registračními doklady nebo s jinými provozními doklady

některé státy traktory a pracovní stroje neregistrují, my je registrujeme

Slyšel jsem o odizených pracovních strojích z GB o kterých prodejce tvrdil že pochází z Nizozemska kde nepodléhají rergistarci a proto prý k nim žádný doklad nemá...

zet*
hodnocení

Díky za názory a zkušenosti všem, na to, že je firma podvodná, poukazovaly i podezřele nízké ceny za techniku. Chvíli jsem si s nimi jen tak psal, dnes už nejdou dohledat ani jejich stránky. Jít touto cestou by byl opravdu nerozum.

repkin*
hodnocení

0x
Někteří lidé mi připomínají důchodce. Celý den sedí u televize kde to vidí as slyší (několikrát denně), všichni jim to říkají a oni pak jdou a stejně to udělají ... a pak znovu ... a znovu. Kterýkoliv den si zapněte zprávy v televizi a uvidíte tam, jak někdo někam poslal peníze předem na super výhodný inzerát a nemá nic.
Pokud něco kupovat, tak jedině osobně a až po důkladném prověření. Je dobře, že jste na to došel a vykašlal se na to ;) . Jak říká moje prateta nejsem tak bohatá abych si mohla kupovat levné věci.

satak
hodnocení

0x

Můžete nám sdělit váš věk a vzdělání...?Snad jste ukončil aspoň základní školu bez čtyřek...

Asi budou muset změnit "pomáhači a chrániči" značky na parkovištích!

Neplaťte za nic peníze předem a ještě k tomu posílat na zahraniční účet...

Ať se jedná o byty,auta,zvířata a jiné ostatní "věci".

marekv
hodnocení

0x

Dobrý den, tak koukám, nejsem jediný koho tahle firma zaujala. Našel jsem zajimavý inzerát na bazosi, jmeno zadavatele nic neříkající, tel. "volané číslo neexistuje", cena traktoru podezřele nízká. Z legrace jsem odpověděl přes jejich formulář. Druhý den mi přišel e-mail v angličtině, že jsou respektovaná společnost zabývající se prodejm zemědělské techniky a podobné obecné řeči, jen web je trochu jiny www.trade-plant-machinery.com. A k traktoru mi oznámili, že cena je skutečně tak nízká, ale je nutno připočíst 400 Euro za dopravu a že ho můžu mít do 14 dnů. To mě inspirovalo k další odpovědi, kde jsem je žádal o odpověď na pár otázek: přesné údaje o traktoru - servisní historie, kontakt na alespoň jednoho jejich spokojeného zákazníka mimo Británii ... A jejich odpověď - ani zmínka o mých otazkách, žádná odpověď, pouze údaje o tom, jak probíhá platba a především, že přijímají pouze platbu převodem z účtu a ta musí proběhnout dopředu, tzn. že mi traktor pošlou až jim prachy dorazí. Napsal jsem jim, že nemůžou očekávat, že jim pošlu prachy, aniž bych si traktor prohlédl a že cena je tak zajímavá, že klidně přijedu až k nim a pokud je vše jak píšou, provedu platbu osobně. Zatím žádná odpověď, ale na 99% je to celé podvod a doufám, že na to nikdo nenaletí. A jaké máte zkušenosti Vy?

zet*
hodnocení

Dobrý den, je to přesně jak píšete. Také jsem je kontaktoval, protože mne nabídka zaujala. Soběžně jsem kontaktoval dva české prodejce u nás, kteří se zabývají přímým dovozem, repasováním a následným prodejem zemědělské techniky, co si o tom myslí. Potvrdili mi, že to je podvod. Takže když mi firma stejně jako Vám poslala údaje o platbě předem na jejich účet, přestal jsem se tím dál zabývat. Jinak si nemyslím, že člověk musí být nutně tupec a hlupák, jak naznačuje Satak, jenom proto, že se zeptá, zda je někdo, kdo má případně s touto firmou nějaké zkušenosti. Takže díky za ty Vaše i za názory ostatních.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]