Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio BMW

Od: dejvis* odpovědí: 2 změna:
Ahoj,koupil jsem dobové rádio do BMW E-30 ale bohužel původní majitel nezná kód.Nemohl by mi někdo vygenerovat kód?Je to blaupunkt číslo BP6262V7054877 díky.
Rádio BMW
Rádio BMW #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Navštívit servis BMW a oni zjistí kód a odblokují.Pak si ho napište do toho prázdného obdélníku.Zrovna Vám i zjistí jestli to rádio není náhodou kradené když prodávající nezná kód.Proč kupujete nefunkční rádia?

doplněno 22.02.17 06:00:

Dle foto není ani kompletní.

dejvis*
hodnocení

No tak tohle jsou rady k nezaplacení!Tahle dobová rádia mají cenu okolo 3000 kč ja ho koupil výrazně levněji,proto jsem ho koupil.Původní majitel mi před koupí tvrdil že je funkce kódování vypnuta,když jsem mu potom volal že to kód chce,řekl mi že žádný kód nezná to za druhé.Kdyby jste o tom něco věděl,tak víte že existují programy (dekodéry)kde napíšete číslo rádia a ono vám to kód vygeneruje.Pro Vaši informaci jsem si dekodér stáhl,kód vygeneroval a chybějící díl dokoupil v BMW.Rádio už hraje taže asi tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]