Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít FABII zabouchnuté klíče

Od: jarsik odpovědí: 18 změna:

zabouchnul jsem si dveře ve Fabii II,klíče jsou v zapalování,náhradní nemám.co nyní

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zavolej automechanika a policajta :)

jarsik
hodnocení

.Tak je hotovo.Sehnal jsem pracanta ,který tyto situace zvládá a za dvě hodiny hodinářské práce hotovo,dveře otevřel,bez poškození a za cca 1500 Kč.Jen mě mrzí že autorizovaný servis AUTO Hegr,mi doporučil rozbít okno,jinak to prýý nejde.Ještě že jsem je neposlechl .A jak se to stalo.Vyjel jsem z garáže,vypnul klíček a šel zavřít garážové vrata.Zašel za dům na zahradu a do pěti minut se vrátil a bylo vymalováno.Tedy po vypnutí klíčku budu vždy brát klíče sebou. Všem dík za radu.

fik
hodnocení

0x

Řešení se jmenuje cihla a pak nový okno. Vyrazit to malý okýnko na zadních dveřích,otevřít si zadní dveře a pak už si pro klíče dostaneš. Pokud nejsi zkušený kriminálník,těžko se tam jinak dostaneš. Okno už není jako u škody 120,kde stačilo odhrnout gumu a vytáhnout kolíček. Možná tak si zkusit pohrát planžetkou se zámkem,ale pokud nemáš zkušenosti s otvíráním zámků tak pochybuju.

Vzít kvalitní vrtáček a odvrtat zámek mě přijde jako blbost,ten zámek není z nějakého aušus materiálu a než by jsi se tím provrtal tak by jsi na tom nechal ruce,navíc by jsi pak musel mít buď dva rozdílné klíče nebo měnit všechny zámky.

nickys

Tak to zadní malý okýnko je to nejdražší. Navíc se vůbec nemusí podařit otevřít dveře kličkou zevnitř. Záleží jestli se zámky zamkly do safe režimu, to potom nejde otevřít vnitřní kličkou.

Vaše rada by fungovala na škodě 105, ale ne na fabii.

fik

Nevím jakou fabii tazatel má,ale ty nový už snad mají centrální zamykání ve standardu. Bez centrálu snad byly jenom ty jedničkový. A pochybuju že jednočková fabie by měla na zámcích nějaký safe režim.

V tom případě rozbít zadní větší okno,to se dá nouzově zalepit igelitem a dojet si pro nový sklo nebo nechat vyměnit sklo v servisu. I kdyby měli zámky nějaký safe režim,tak si myslím že by se dalo pro klíče natáhnout,nebo je nějakým silnějším drátem s háčkem ulovit a pak už si normálně odemknout

nickys

Pochybujete špatně. I jedničková fabka samozřejmě safe má.

petan86*

Normálně se da zámek odvrtat, odvrtal jsem ho cca za hoďku akuckou a zlomil asi 3,vrtaky ale šlo to, pak otevřít delším sroubovakem.

vernon
hodnocení

0x
Nechápu jak se ti to u Fábie podařilo, zabouchnout si klíče v autě šlo naposledy snad u stodvacítky, přední dveře bez klíče z venku nezamkneš.
Mně se to kdysi u Rapidu povedlo několikrát ;)

No ono to jde (zamknout) velmi jednoduše, pokud po odemknutí DO neotevřeš dveře řidiče, pak se auto automaticky po 20 sec. zamkne. Tedy otevření jakýchkoliv dveří jiných než řidičových je špatně. Otevřít se dá buď speciální sadou (klíč) na otevírání, ale musí se to umět a nebo s trochou trpělivosti klíče vytáhnout ze zapalování a je to. Chce to ovšem praxi a taky trpělivost. Děláme to celkem často. Rozbíjení okna je blbost.

hodnocení

0x

Zavolat si automechanika je ta nejlevnější varianta, kupodivu většinou i časově nejvýhodnější!

hubas*

Mě to stálo 2500 a bylo hotovo za 20 vteřin.

fran56ris*
hodnocení

0x

Automechanik opravuje motory apod.

KAROSÁŘE PÁNOVÉ - K A R O S Á Ř E TO CHCE *zed*

Je vidět, že pánové rádcové jsou znalci.*smich**smich**smich*.

doplněno 18.02.17 15:55:

A co návod na YouTube se nelíbí *hej*

Dobře, Hujere, tak karosáře. Ostatní ve třídě vědí, že automechanik byl takto myšlen obecně :)

fran56ris*

A co YouTube TUČKU?

doplněno 18.02.17 17:24:

Místo vyrypování se podívej jak se dá otevřít fabia na internetu, je to stará věc.Tučku !

hodnocení

0x

nejlepší je zavolat někomu kdo se vyzná.. jinak svepomoci- mělo by jit opatrně odehnout roh dveří- vyklínovat.. a pak drátem vytahnout klíč.. druha možnost je zlikvidovat vložku zámku.. pokud není zaslepená.. ale pokud to někdo umí bez poškození, tak to možna vyjde levněji než řešit zámek či sklo.

krtek6*
hodnocení

0x

řešení tohoto problému je i bez použití rozbití okýnka...pomocí gumového balonku a tlaku..kdy se to vloží do horního rožku dveří a pomocí tlaku se "ohne" roh dveří a poté se drátem otevřou dveře páčkou zevniř..stalo se mi to na F1 problém jsem měl v mikrospínači dveří...

No, problém je, že Fabia II nemá kolíky na dveřích. Takže mínus. Aspoň u tý mojí.

doplněno 19.02.17 15:07:

Nejde otevřít zevnitř ani páčkou na dveřích, ani tlačítkem na tunelu. Jedině dálkou, klíčem zvenčí nebo přes "švihadla" na zadních dveřích (na který se ale člověk zvenčí nedostane).

Na youtube zmiňovaný anální kolík jsem fakt nezkoušel :) , v mém případě to spravilo 200 Kč za vlak.

salavec
hodnocení

0x

Jak otevřít ve Fabii combi I zabouchnuté klíče, náhradní nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]