Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den,
mam kratce ojeteho golfa r.v.85,je to sqele auto,jen nevim na kolik mam nafoukat gumy...ted jsem na : 2,1vpředu a 1,9na zadních kolech,zda se mi ze je to malo...vite kolik presne pumpovat?
diiiky
tyhle hodnoty byvaly na zaklopce k vicku nadrze, hned pod tim jake palivo se ma tankovat, potom jeste ve prednich dverich na samolepce (je to z boku, takze je to videt jen pokud jsou otevrene dvere, myslim, ze u spolujezdce) a pak samozrejme v manualu.
tuz dik synci!nafukal sem to na 2,4vpredu a 1,9vzadu a zda se mi to o moc lepsi!jen dufam,ze nebude defekt...to by bylo smutne...
na to abych zjistil,jake mam presne gumy,bych potreboval odbornika sem na tom s autama jak zenske
,co se da robit...nekdo ma,jiny ne,ze
Mel sem strach pumpovat to na 2,4 ale po tom prispevku kde pan pise ze az do 3,0 sem to riskl a je to supr...
diiik kuciii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.