Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, bylo mi nabídnuto na moji dvojkovou octavii pneu LANDSAIL, je to v souvislosti s litýma kolama na kterých jsou obuté. Mám je brát či ne? Google mi řekl že je to čína, tak jsem na rozpacích... Zrovna na octavii takovy gumy se mi davat nechce.
Neviděl bych to tak černě. Samozřejmě že od pneumatik z Číny za pár kaček nelze požadovat stejné vlastnosti jako od těch nejdražších, co neustále vyhrávají všechny testy, nicméně u letních bych se toho zase tolik nebál. Landsail sice neznám, hodnocení jsou rozporuplné, ale osobně mám třeba dobré zkušenosti s Nankang (letní a zimní, BMW e39) a Infinity (zimní, VW Passat). Pokud člověk jezdí svědomitě a opatrně, dá si pozor na mokru a chce to jen na nějaké běžné popojíždění, neviděl bych v tom takový problém. Pokud toho najezdí více a chce mít jistotu, raději si připlatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.