Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auta a jejich výbava

Od: samurraj® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, tudle jsem si asi u pěti automobilek vybral určité modely a nakonfiguroval jsem je dle představ. Pokoušel jsem vždy do každého modelu narvat veškeré možné technologie a výbavu. Auto samozřejmě finančně vyšlo na astronomické sumy, což je vedlejší.

Zajímalo, které auto (model) je "nejnadupanější", co se týče technologických prvků a různých elektronických blbin. Zkoušel jsem třeba superba, bmw, peugeot, mercedes, audi a každé auto má něco, co druhé třeba nemá apod. Takže do kterého lze nabouchat nejvíce věciček?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V oblasti autonomního řízení v běžném autě je úplně nejdál Mercedes třídy E. Po městě i mimo město dokáže jet sám, sleduje auto před sebou. Dokáże za ním zastavit, zase se rozjet...v dálničních rychlostech naprosto je špičkový jen sedět a koukat. Konkurence tolik neumí.
Zajímalo by mě, co má Superb a BMW ne. Že by deštník ve dveřích?
doplněno 15.02.17 08:39: No, deštníkem to nebude, viďte.
Takže jakè prvky máte na mysli?
hodnocení

Ten SUperb a BMW jsem dal jako příklad. Já prijížděl spousty konfigurátorů různých automobilů. S tím Mercedesem je to zajímavé.

A taky se zajímejte o pohon...vznětové motory o objemu dva litry jsou u MB naprosto špičkové. Velmi slušně jedou a hlavně s nimi lze jezdit do 5,5 litru na 100km a to mají Éčka automatickou převodovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]