Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Bravo 1.6 16V 76kw

Od: tamasz odpovědí: 5 změna:
Je to dobré auto? tak nějak po něm pokukuji,chci dobrou akceleraci a ať pěkně drží na silnici a samozřejmě spolehlivost. splňuje to?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No dobré? Záleží jak se o něho kdo staral.Mám (žena) tu samou motorizaci a na motor jsem mimo rozvodů,svíček nešáhl akorát měním olej.Karoserie mimo prahů (částěčně vyvařené)nehnije.Jinak výměna spotřebního materiálu jak u každého auta.Spolehlivost-ještě mě nikde nenechal a jestli pěkně drží na silnici-když jsem s ním jezdil já tak se zdálo že jo ale teď jak občas do něj přesednu (z octavie) tak se mě zdá takový plandaví , ale to bude o pocitu:)

asd1
hodnocení

0x

Jedno z nejhorších aut od Fiatu, hlavně naprosto mizerná bezpečnost. Motor celkem OK, ovšem pod dobrou akcelerací si nepředstavuju 1,6 atmosféru...

prazskejpepik*
hodnocení

0x

tady bych volil Ford Focus ST. 2,0 170Hp, nebo 2,5 225Hp podle financí

fugass*
Taky mam ten názor, ale kupec bude finančně jinde.

fugass*
hodnocení

0x
Všechny 3 tvoje požadavky toto auto nesplňuje. Hlavně spolehlivost a stabilitu. Podivej se na zadní nápravu a uvidíš. Kolik na to maš peněz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]