Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemrznouci smes megane 3

Od: rocky* odpovědí: 4 změna:
Ahoj prosim nevite mam nemrznouci takovou zlutou a uz na minimum .Zajel jsem na benzinku a tam mi prodal a rekl ze muzu dolit tu ruzovou muze se to?Renault megane3 cupe 2011

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Nesmí! On Vám to prodal, protože pokud je chladící kapalina zdegradovaná, tak má téměř oranžovou barvu, ale toto není Váš případ.

Toto je specialitka renaultu, prodávají to jako chladící kapalinu "Renault typ D"a zřejmě si ji budete muset koupit přímo u nich, popřípadě zde: heureka.cz/...

Každopádně stejně doporučuji stávající kapalinu zcela vypustit a dát novou. Když je kapalina stará a nejste si jistý původem, je lepší to měnit. Nouzově je lepší do dolít obyčejnou destilovanou vodou.

O víkendu se dá koupit v Autokelly.

rocky*
hodnocení

Koupil jsem zlutou v autokelly dekuju akorad ma jinaci trosku barvu tam asi byla original zluta a z keli je spis takova fosforova do zluta tak snad to nevadi
U francouzu to je vetsinou zluta a dal bych pouze zlutou.
Ruzovou pouziva VW a tez tam nesmis nalit zlutou. Na to pozor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]