Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuál k vozu Honda Insight Hybrid

Od: strazce* odpovědí: 1 změna:

Zdravim všechny,

Neporadil by mi zde někdo, kdo ví, kde sehnat český manuál k vozu Honda Insight Hybrid? Našel jsem pouze v angličtině ale ten nepotřebuji, mám zájem o český návod k tomuto vuzu. Děkuji za případné inspirující odpovědi!

doplněno 11.02.17 20:00:

Je to opravdu nezvyklé auto, ale v česku se oficiálně prodává, návod k obsluze prodejce poskytuje za poplatek 1200,-Kč, ale na to, že si jej pouze přečtu se mi to zdá poněkud moc peněz.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mmmmmmmmmmmmmmm
hodnocení

0x

nejde o auto určené pro český trh, proot oficiální manuál v češtině nemůže existovat

ale nevylučuji že to někdo překládá v době volna jen tak , zadarmo a vyvěšuje na uložto...jen nechápu proč by to někdo dělal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]