Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepravidelný chod motoru

Od: autobus® odpovědí: 4 změna:

Zdravím a mám dotaz, na škodě Felcia 1.3- 50 kw rok v. 1995 při volnoběhu /např. dojezd k semaforu/ " motor houpe s vozem " připadá mi to jako by motor šel jen na tři válce. Po rozjezdu již v pořádku, motor jinak běží bez problému. Najeto 150000 km. Za něčí dobrou radu předem děkuji. Olin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
95 bude jednovstrik tam se klapka nečistí neb je z vrchu neustále oplachována benzínem já to vidim na svíčku nebo zapalovací kabel

hodnocení

0x
Včera mi vysvětloval automech, že nepravidelný chod motoru a menší kolísání na volnoběh mívá na svědomí lambda která může reagovat na netěsnost svodů výfuku a přítomnost kyslíku ve spalinách. Větší kolísání ale má na svědomí spíš závada na straně sání motoru takže nejčastěji váha vzduchu , pripadně její krokový motorek. Vyčištěním klapky váhy vzduchu bych každopádně začal.
Kde se nachází na váze krokovy motorek?
Škodovy motory neznám. Moje posledni Skoda byla š120, ale jinak neni krokový motorek ve spojitosti s váhou vzduchu neznamy pojem nejlepsiceny.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]