Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hever hydraulický na auto 1,5T nezvedá

Od: nokia321* odpovědí: 4 změna:

Zdravím.

Chtěl bych poradit od někoho, kdo má zkušenosti s tímto DDR heverem Lutzenauer.

Motor točí ale přes zimu přestal fungovat. Na páku nereaguje. Podle mě by chtěl dolít hydraulický olej.
Ale otázka kde,

Díky

Hever hydraulický na auto 1,5T nezvedá

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A bude to opravdu jen o dolití oleje? Konstrukci neznám, v práci nám buď přivezou vymontované válce nebo sice celý hever, ale ruční. Tak jestli je to hydraulika s čerpadlem, tak snad musí to čerpadlo sát z nádrže, ne? pokud se ptáte, kde přesně je dolévací otvor, tak opravdu nevím...

Zkuste dát podrobnější foto, že by tu byl expert přes hevery, to nevím, ale zkušených techniků je tu dost, snad se někdo "chytí".

nokia321*
hodnocení

Právě že tam není nikde nic vidět. O nalévacím otvoru nemůže být řeč. Možná je něco ve spod pod motorem, ale já to mám zabudované v podlaze.

Ta nádrž je hned pod motorem,vedle (poblíž) toho motoru by měl být dolevácí šroub ,jestli ne tak demontovat motor -pozor je spojen s čerpadlem tak ať ho nepoškodíte.Ještě ,nedělali jste něco s elektrikou že by byly přehozené fáze

Hever hydraulický na auto 1,5T nezvedá #2

autos
hodnocení

0x
Dobrý den, máte ještě hever?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma hever na auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]