Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová značka pneumatik Tomket

Od: prazskejpepik* odpovědí: 12 změna:

Už jste si někdo pořídil novinku, pneumatiky zn.Tomket, nebo se někdo o ní zmínil? Pokud ano, tak jak na tom pneumatika je v hodnocení.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

myslím, že bude daleko rozumnější počkat na jarní testy letních pneumatik. Bylo by divné, aby tuhle novinku neotestovali a nesrovnali s ostatními. Osobně od nich nic moc nečekám.

To že jejich výrobu objednal eshop a nechce uveřejnit, kdo je pro něj vyrábí nic dobrého nevěští. Uvidíme.

qj

Tomket není nic jiného než Firestar, podívejte se na dezény. Dokonce ceny jsou na korunu stejné.

tomas00

Mám na Passatu od jara letní pneumatiky Tomket Sport a zatím na nich mám najeto 15tis km. Neměl jsem přehnaná očekávání, koupil jsem je spíše ze zvědavosti. A vyloženě průšvih to není, na běžnou jízdu to stačí. Podrobnou recenzi jsem napsal sem: test-pneumatik.cz/...

neregctenar
hodnocení

2x

Pěkná diskuze pod článkem na auto.idnes, včetně odhadu výrobců.

" České"pneu Tomket nejsou nic jiného než jen nápis Tomket na čínských gumách.

doplněno 08.02.17 08:25:

" České"pneu Tomket nejsou nic jiného než jen nápis Tomket na čínských gumách, které majitel toho e-shopu už prodává.

Mimochodem: název toho e-shopu je zavádějící. Nemají NejlevnejsiPneu ani zdaleka.

doplněno 08.02.17 08:29:

Jestli to počítám správně, tak NejlevnejsiPneu.cz jsou na té konkrétní Barumce 46.nejlevnější.*ee*

zajímavé komentáře :)

Takže dvě firmy z top 15. Kdyby byly před 10. místem včetně, napsali by z "top 10", protože to zní líp. Budou tedy mezi 11. a 15 místem.

11. Giti (Singapur)
12. ZC Rubber (Chang-čou Cung-cche, Čína)
13. Kumho Tyre (Samyang, Korea)
14. Triangle Tire (Šan-tung, Čína)
15. Toyo Tires (Japonsko)

mmmmmmmmmmmmmmm
hodnocení

1x

jde o novou značku starých čínských pnaumatik, všechny číny jsou měkké a mají slabší bočnice, na naše tankodromy a 20 cm vysoké obrubkíky kolem parkovist jsou kleopí ty ze zesíleným bokem, ale boule se vám udělá i na té kvalitnější když o ten obrubkm škrtene víc

navíc čínské levné pneu mají zpravidla mělčí vzorek , minimálně o 0,5 mm a maxinálnš o 1,5 . 2 mm, místo 8 mm máte od 6.5 do 7.5 a to se vyplatí

kdo si koupí auto za 27 - 45 tisc éček ten si tam tomkety nedá

Tomkety jsme viděl na motosalonu 2017 ve stánku www,nejlevnějšipneu.cz, vyaopdjí slušně ale když jem jim mačka bořnice a srovnával je s michelin nebo bridgestone, jsou měkčí a vláčnější

hodnocení

0x

Maji to byt ciny , ted jen zalezi jak dobre je upecou , zda to bude nadprumerne ciny , nebo podprumerne ciny.

Banda stejne , ale sahne po lepsich pneu , minimalne aspon barumky.

asd1

tvl. Barum lepší pneu? S velikou bídou max. střed a na mokru spíš to horší. (Měl jsem tu čest ojet několik sad letních i zimních Barumek a už nikdy více, za ty prachy toho moc nenabízí)

Tomket není žádný nový výrobce, jen si prodejce nechá v Čínské (Korejské, mongolské atd.) továrně vyrobit gumu se svým nápisem. Prostě levná čína, podobných je asi tak 20 dalších...

LOL cti poradne , rikam minimalne barum nebo lepsi pneumatiky , je tam carka ve vete. Neni to lepsi pneumatiky barum.

Rozhodne lepsi barum , nez ciny nebo protektory ciny. I kdyz kdo jezdi do kaufu a zpet po meste tak staci cokoliv i zimni.

Barumky jsou nejprodavanejsi v CR a staci 90% obyvatelstva.

A co říkáte LETNÍM pneumatikám zn. NORDEXX? Docela se mi líbí jejich dezén a cena.

doplněno 15.03.17 10:14:

Tak jsem dnes koupil a je tam nápis "Made in China", ale dezén je podobný jako u těch dražších značkových a hloubka vzorku je také 8-9 mm, takže uvidíme*nevi*

Co chces slyset? Resit dezen? To muze cina a kdokoliv od kohokoliv okopirovat.
Jedine plus je , ze na letnich neni zas tak co znicit.
Dulezite u pneu je hlavne smes. At neni moc tvrda a neni zas moc mekka.
Dale kazdy potrebuje jine pneu a kazdemu vyhovuje neco jineho.
Do jeepa si das jine , do sportovniho auta tez a do auta do kaufu a zpet tez.

Nechám je trochu v garáži vystárnout než je obuji, vona ta směs trochu vytvrdne*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]