Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat do auta bez baterie

Od: tekooman* odpovědí: 9 změna:

nastal takovy problem jak se dostat do auta opel vectra b, r.v. 96, central nelze pouzit, protoze je baterie auta vybita a pri pouziti samotneho klicku se zjistilo, ze je zamek pokazen - protaci se, to se zjistilo az ted, protoze se pred tim nepouzival, je nejaky rozumny napad jak se dostat do auta, aby jsme mohli dobit baterii auta?lepsi napad nez rozbit okno aby jsme se do auta dostali, predem diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

guli*
hodnocení

1x

Ahoj.To má to auto jenom jeden zámek? Pokud chceš dobít baterku,zkus si lehnout pod auto(pod motor)a pokus se najít alternátor nebo startér(nevím jak je to u Opla),vem nabíječku a (jestli to rozeznáš) dej + na + a - kamkoli na kostru,pak po 15-30min to zkus odemknout.Hodně zdaru!*uf*

tesyk*

Jo a nebo tak, to je taky dobrá rada.

perda*
hodnocení

0x

Co přes kufr, tam není zámek?

tesyk*
hodnocení

0x

Kdysi jsem řešil podobný problém a tenkrát u Fordu Transit jsem se dostal pod motor ke startéru, na něj je přivedeno + od baterky, - máte na kostře a pak už nic nebrání použít startovací kabely, nebo baterii nabít.

tekooman*
hodnocení

zamek u kuftu je, tam se dostanu, ale sedacky lze odklopit pouze zevnitr auta

milanrozumbrada

z kufru se snad dostaneš dovnitř nebo tam máš mříž zvedni to plato a sáhni tam

tekooman*
hodnocení

tam zadne plato nemam, je to sedan

perda*

Co rozebrat plasty a/nebo čalounění v kufru a dostat se tak k systému ovládání sklápění sedaček?

1jara*

Drátem vyháčkovat kapotu motoru.Baterku zrcátko a pevné nervy.Jednou jsem drátem vyháčkoval čudlík na dveřích u Favorita.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]