Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji poradit , jak a kde si mohu zjistit jestli mám v Německu nějakou pokutu?Děkuji
Achci, menší pokuty většinou nezašlou, ale dají do své evidence. Jel jsem před lety služebně s pěknou dámou, která měla krásné BMW, to byla divoch, plyn, brzda, řadicí páka, připadal jsem si jak na tréninku v Sosnové i když byla o generaci starší, dovolil jsem si dotaz, proč nejedeme přímo na Pomezí to mě chcete v těchto kotárech znásilnit. Dáma odpověděla, tam mě naháněli, jak registrují moji RZ už se naparují, parkrát jsem zaplatila za rychlou jízdu, jednou jsem poldovi tykala za 600 Eur, po další pokutě jsem při odjezdu zvedla prostředníček a bylo to za 2000 Eur, tak si radši zajíždím, nějak si na mě zasedli. Řekl bych, že jsou Němci na naše mistry volantů důslední.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.