Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chci se poptat měl sem autonehodu,zavinil sem ji,a byl sem v soku tak že sem policajtum neukazal zaznam kamery , dostal sem smyk v zatačce na naledí a boke sem jel do dodavky, na zaznamu jde vidět ze ten druhy vuz mohyl zabranit kolizi, jde to nějak rešit? Mam jen povinne pojšteni, prijde se nekdo kouknout na auto? Předem dík
Pokud vjedu do protisměru a bourám, jsem viníkem. Nějak mi není jasné podle čeho jste usoudil, že protijedoucí vůz / jehož řidič nic neporušil / měl a nebo mohl nehodě zabránit. Svoje auto si na svoje náklady musíte opravit sám. Poškozenému bude škodu hradit pojišťovna u které máte povinné ručení.
Řešit to určitě jde. Pojišťovna zaplatí škodu, kterou jsi způsobil jiným účastníkům nehody. Záznamem se můžeš kochat za dlouhých zimních večerů a pokud máš na opravu svého vozu, tak ho ukaž automechanikovi. Opomíjím to, že se u posádky druhého vozidla mohou dodatečně projevit následky na zdraví.
Ale jako nápad dobrý. Tohle by se dalo uplatnit u většiny nehod. Poukázat třeba na to, že ten druhý řidič mohl jet jinudy nebo neměl vůbec ten den vyjíždět. Nebo že ten barák mohli postavit jinde a ne zrovna mně do cesty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.