Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít přimrzlou přední kapotu od auta?

Od: nicowa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Před 2 týdny při těch velkých mrazech mi nešlo nastartovat auto, chtěla jsem tedy vytáhnout baterku a nabít, ale nešla mi otevřít kapota, páčka pod volantem, za kterou se tahá, se prostě nehne a kapota nechce nadskočit, abych ji mohla oteřít. Soused mi radil, že kapota přimrzla a že musím počkat, až bude tak aspoň +7 stupńů. Zkoušela jsem to minulý týden, když tálo, ale pořád nic. Jiný soused mi říkal, že to je možná není namrzlé , ale nějak přilepené se solí a že by to chtělo koupit V4 a promazat. Tomu teď moc nerozumím, jak se tam dostanu k promazání, když nevím, kde to je přilepené? Co se v takovém případě dá dělat, kromě toho, abych to nechala někam odtáhnout do garáže a tam se na to někdo podíval? Zatím tedy čekám,až bude tepleji. Děkuji moc za názory.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To nevidím jako přimrzlou kapotu, ale nějaký problém na bowdenu - nejspíš zareznul, možná i vlivem oněch slaných lázní, kterým je v tomto období vystaven.

Kdyby byl problém přimrzlá kapota, tak páčkou hnete, ale kapota neodstkočí.

Myslím, že na oteplení čekáte marně...

Bude to chtít otevřít jinak, ovšem to byste musel odtajnit typ auta...

nicowa*
hodnocení

Ahaaa, děkuji moc za odpověď, auto opel corsa r.1997.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]