Nejste přihlášen/a.
Zdravím,ten olej bych určitě výmeníl+vzduchový filtr,palivový filtr,olejový filtr.On ten olej,už tam bude nějaký pátek.Ty rozvody,bych taky pro jistotu udělál.Kolik má auto najetých kilometrů?Co je to za obsah?
Motor je hluční,může rachtit,za studena píská rozvodový řemen.
Tak na řemenu (možná i komponentech) by měl být datum výroby,chce to skouknout aspoň ten řemen v jakém je stavu.Většinou první odejde nějaká kladka (ložisko) nebo vodní pumpa-začne pískat,vrzat.. a poté řemen a motor na vyhození.Ta 1.6 má interval 120tis nebo 5 roků takže jestli ho někdo měnil při 120 a kolik má vůbec najeto vám asi nikdo neřekne (možná původní majitel-znáte?) A té palubní jednotce na ten olej moc nevěřte,tam vám každý přes VAG nacvaká co chcete
nemáš finance a musíš jezdit to chápu a co budeš dělat když se to potká věř že na opravu mít už pak mít nebudeš tuplem
prostě si urvy od huby udělej rozvody vodní pumpu a olej s filtrem a máš klid jinak je to bud a nebo -osobně bych na to asi nervy neměl
dik za odpovedi,vim ze nema cenu riskovat s motorem a kor dys jde o 16V takze zitra jedu pro olej ale potrebuju zkusenou radu jaky olej,pac u auta co jsem mel predtim mi v prodejne vzdycky tvrdili ze tam je 10W40 a po peti letech ksem zjistil ze tam ma byt 15W40 takze jestli je tu nekdo kdo mi s presnosti a jistotou rekne co patri do scenika 1,6 16V a rok 2000 budu moc rad,nebudu spolehat na prodejce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.