Nejste přihlášen/a.
chtěl bych si koupit něco "navoněného", abych to mohl rozmazlovat.
Radím ti najít si ženskou, co ví co chce. Ona tě zbaví těch 10tis měsíčně navíc a nebudeš mít čas ani peníze vymýšlet blbosti.
slovní spojení "ženská, co ví co chce" ve mě vyvolává úsměv ..to jsou 2 věci, které nejdou k sobě...ne nadarmo se říka, že "ženská neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane"
Taky bych neměnil něco, co funguje za něco, co člověk nepotřebuje. Z ušetřených peněz bych dal oktávku do původního stavu, udělal lak, nablýskal a to je pak radost pohledět, jelikož tuzing má dnes kde kdo. Pokud ale i tak vyhrává nové auto, za 150 jde sehnat už poměrně solidní 3er BMW e46, po faceliftu, řekněme 325i. 6 válců, perfektní tah klasické atmosféry, výkonu na rozdávání a ten pocit z řízení, člověk si to prostě užije. Vozidla v originálním stavu navíc začínají být docela ceněná. Počáteční investice rozhodně budou, minimálně počítat olej, filtry, svíce, separátor oleje, možná ruční brzda, nějaká těsnění... Pokud si to člověk udělá sám, bez servisu, investice asi 10-15 000,-. Pokud ze sebe člověk nebude dělat jen pitomce na parkovišti u benzinky a ohleduplně jezdit, užije si parádní svezení a auto dokáže i pěkně zaškolit.
To BWM je celkem slušná volba pokud chce "auto pro mladé" a něco rychlejšího. Ale radši bych to přesně tak vložil do auta, které má už delší dobu = ví, co se opravovalo a co je potřeba opravit a to bych za ty peníze nechal opravit + třeba nový lak, opravit nápravy, zlepšit podvozek. Záleží, co od toho požaduje. I jedničková oktávka může být pěkná, když se decentně trochu sníží a přihlásí na větších kolech (v rámci komfortu).
Koukám, že je tu dost lidí, kteří neumí asi číst, tudíž nepochopili, s čím bys potřeboval poradit No já za sebe můžu říct, že jsem měl dvojkovýho služebního superba s nějakým mimořádným motorem, kterých nebylo moc, bohužel přesně nevím jaký typ a to auto bylo úplně skvělé. Za 150 000,- až 200 000 se dá sehnat, ale asi přes známé nebo zvenku. Stabilní podvozek, krásný design, palubovka a vnitřek naprosto TOP. Teď mi koupili Superba III a to už není ono. Předek hezký, ale interiér nic moc a motor katastrofa. I Superb 1 ujde, ale u těchto aut si dej pozor na možná úskalí. Většinou to jsou vylítaný firemní svině z operativního leasingu. Kilometrů bych se nebál, to už se nestáčí, ale ty auta nikdo neřetří, jezdí s tím kde kdo a všichni jako prase, bývají dost i bouraný. Ani firma to neřeší, jelokož za 2-4 roky je vrátí a dostané nové. Takže pokud auto tohoto typu, tak od známého a jinak bych doporučil nějakou střední třídu. Mně se třeba líbí Hyundai Santa Fe, je to takový pěkný SUV a jezdí cca za 6l nafty ty diesly. Dost kecálků co to auto nemá, tak to haní, že Hyundai dobrá auta nejsou, ale já znám 2 lidi, kteří mají toto Santa Fe a jsou naprosto spokojení. Prej je to spolehlivé, běžný servis a hlavně vypadá fakt hezky. Vygoogli si to, krásný se za 100 000,- dají sehnat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.