Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měl sem auto v depozitu

Od: klesti odpovědí: 3 změna:

Dobrý den na konci května sem dal auto do depozitu a na tomto základě mě zrušily povinnéručení o měsíc pozdějc sem na auto sehnal kupce odhlásil na něho takže on je budoucí majitel . Zajímalo by mě když se auto převádělo na toho nového vlastníka jestly muselo být s mé strany uzavřeno povinné ručení ( z depozitu - na přehlášení na nového vlastníka)a kdo má teď v tuto chvíly povinost zřídit pov ručení když vůz je pořád jenom odhlášen na toho nového majitele mnohokrát děkuji s pozdravem Vlastimil Húšť

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vlastimile, vy jste vozidlo prodal, nahlásil změnu, zapsali to do techničáku? Pokud ano, tak je vše v pořádku, víc dělat nemusíte, nic Vám nehrozí.

Uzavřít pojištění musí nový majitel

klesti
hodnocení

Ano změnu sme zapsaly na ůřadě kde se přepisují auta .Takže to nemusela být pojistka z depozitu na přhlášení na nového majitele Tak to ste mě uklidnil děkuji vám mnohokrát ještě jednou s pozdravem Vlastimil Húšť.

jsem rád, že jsem mohl opět někoho uklidnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]