Nejste přihlášen/a.
Ahoj pořád se mě zdá že se auto pomalu zahřívá ta jsem dnes zkoušel ujet asi 2km a vrchní hadice od motoru byla vlažná asi 20 stupnů takže bych řekl že temostat trochu propouší neno je to normální stav děkuji.
na horni neni termostat.. je na spodni hadici.. ta musi byt studena minimalne do doby, než bude na budkach 90. v mrazech se to moc extra rychle neohriva.. 1.9 se neohriva extra rychle natoz 1.4... 2km neni nic.. s tim motorem v mrazu musis ujet tak 15-20km aby se to ohřalo na provozni teplotu
Takže spodní já makal na horní od motoru k chladiči zejra znovu vyzkouším a musí být úpně studená do 90?
jo tak termostat otvira v 87 stupnich.. pokud mas treba na budikach 70 a spodni je vlazna tak je to spatne
Tentoproblém jsem mněl.Sice na fiatu,ale ten samý.Špatně topilo.Taky jsem mněl podezření na ten termotat.Vytáh ho,pročistil a nic.Pak jsem uvolnil obě hadice topení a profoukl kompresorem.By jste se divil,kolik bordelu vylezlo.Nyní topí jak mourovaté.Na jaro plánoji profouknout celý systém chlazení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.