Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termostat fabia 1.4tdi

Od: jester* odpovědí: 4 změna:

Ahoj pořád se mě zdá že se auto pomalu zahřívá ta jsem dnes zkoušel ujet asi 2km a vrchní hadice od motoru byla vlažná asi 20 stupnů takže bych řekl že temostat trochu propouší neno je to normální stav děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na horni neni termostat.. je na spodni hadici.. ta musi byt studena minimalne do doby, než bude na budkach 90. v mrazech se to moc extra rychle neohriva.. 1.9 se neohriva extra rychle natoz 1.4... 2km neni nic.. s tim motorem v mrazu musis ujet tak 15-20km aby se to ohřalo na provozni teplotu

jester*
hodnocení

Takže spodní já makal na horní od motoru k chladiči zejra znovu vyzkouším a musí být úpně studená do 90?

jo tak termostat otvira v 87 stupnich.. pokud mas treba na budikach 70 a spodni je vlazna tak je to spatne

amidamaru*

Tentoproblém jsem mněl.Sice na fiatu,ale ten samý.Špatně topilo.Taky jsem mněl podezření na ten termotat.Vytáh ho,pročistil a nic.Pak jsem uvolnil obě hadice topení a profoukl kompresorem.By jste se divil,kolik bordelu vylezlo.Nyní topí jak mourovaté.Na jaro plánoji profouknout celý systém chlazení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]