Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Proč nesmějí být na osvětlení auta ledky? Chtěl jsem je dát do světlometu jako ,,parkovačky pod klasické H4. Ale prý se to nesmí.Nevíte někdo proč? U auta mi svítí za jízdy parkovací a tlumená dohromady. Děkuji za rady Vladimír
V žárovkovém světle je vysoká teplota, tam by se vám plastová ledka rozpustí teplem.
Světla v autě musí být homologované. Jak by to vypadalo na cestě, pokud by si každý svítil svým vlastním způsobem?
Vypadalo by to tak, jak to na silnicich vypada. Kazdy si dela co chce a pak te oslni i stara felda, ktera sviti jak amplion.
Mozna na STK by mel problem... to nevim.
Tak já používám,jako parkovačky led-autozarovky.cz/... .Nikdy nebyl problém,jak na STK,tak ani u policejní kontrole.
Ano je to tak, prvně přepínačem zapínám obrysová(parkovací) další přepnutí rosvítí tlumená. V této fázi prostě ve světlometu svítí H4 a vedle ní 5W parkovačka. Dík za odpovědˇ ahoj Vladimír
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.