Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odmontovat kličku od okna?

Od: wiwera odpovědí: 2 změna:

Dobré dopoledne, na všech diskuzích jsem si přečetla, že voda na koberci = zatékání skrz dveře = rozdělat dveře, přilepit zpět pěnovou vrstvu či igelit a sestavit zpět = žádná voda v mém VW Polo r. 96. Včera jsem se snažila dveře odmontovat, jenže jsem za boha nepřišla na poslední věc, na které plast držel a to klička od okna. Můžete mi někdo poradit, jak se jí mám zbavit? Díky moc za rady, hezký den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevim, jak je to u Pola, ale existuji ruzne zpusoby.

Sroub v osicce kliky, schovany pod krytkou.

Bez jisteni. - staci vetsi az velkou silou stahnout.

Pojistka pod klickou. Vetsinou krouzek, ktery se musi odtlacit stranou a klicka jde sejmout.

..poslední příklad je správny ...kroužek má vnitřní díru oválnou a posouvá se do strany...

tím se odjistí klika od osičky a jde stáhnout ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]