Nejste přihlášen/a.
zdravím narazil jsem na inzerát s alu koly které zháním všechny rozměry sedí dle mého technického průkazu, jenom jeden rozměr což je středová díra nesedí já v techničáku 65,1 inzerát 56 je možné že je tam nějaká vložka že se to dá upravit na 65,1? díky za rady
to je celkem podstatnej rozdíl...viděl jsem zatím podložky na změnu rozteče..ale na středovou díru ne...ani mě nenapadá jak bys to chtěl jako řešit...když to kolo na to "sedí"
Ano, většinou se to nechá převrtat. Je k tomu zapotřebí velký soustruh, nebo CNC stroj, s dobrým soustružníkem, kolo musí být pečlivě vystředěné. A je dobré to zkonzultovat předem, už jsem viděl kola, u kterých již nebylo z čeho brát.
Když sedí rozměry ( průměr, šíře ) kola, tak průměr díry nikdo neřeší.
A registrovaný tazatel by měl zapojit všechny mozkové závity,aby přišel na to,že to asi nejde...tedy legálně!
Musíte shánět jiné disky...
to: satak
Proč to nejde? Rozhodně to je menší zásah, než oficiálně prodávané podložky se změnou roztečí.
Policajt je možná guma...ale znám blázny na STK co by kontrolovaly nejraději i kvalitu motorového oleje
A co by na takovýchto kolech kontrolovali? Průměr díry není na kole nikde uveden, není ani v TP.
no oni jsou pacholci všímaví...mě třeba přišli na to, že mám na předních sklech nalepeny folie určené dozadu...i když jsem tam měl atesty..
díky za rady takže zháním jinde myslel jsem si to ale je divné že na stejné auto je jiná středová díra asi to blbě měřil nebo si to neumím vysvětlit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.