Nejste přihlášen/a.
Ahoj,palivový filtr vyměnit na 100%.Tech 260 kč za originální filtr není zas taková velká častka.Ta Lambda Sonda 2 je potřeba proměřit hodnotu multimetrem.Ještě bych proměřil vedení ke Lambda sondě,Může být někde přerušený kábel+očistil bych kotektor a prostřiknul sprejem na kontakty,v konektoru může být oxidace.
Tady je jednoduchý návod opelastra.cz/...
Ahoj, díky za odpověď Bohužel žádný multimetr nemám, nejsem žádný znalec takže leda zkusím nějaké známe jestli s tímhle mají zkušenosti. Palivový filtr rozhodně vyměním, myslel jsem že je to větší částka :D
Chtěl jsem se zeptat, je výmněna pal. filtru náročná nebo do servisu nemusím a zvládnu to před barákem s klasickým nářadím?
Na palivový ftr snad u většiny benzínů stačí šroubovák s PH či PZ hrotem patřičné velikosti.Ale musí se snad u většiny kleknout k autu (většinou před PZ kolem).
Jinak zdá se mi že jsem měl vysokou psotřebu (údajně lambda).tak jsem ji koupil ,vyměnil a po druhém natankování se ukázala stejná spotřeba jako před výměnou -cca9l/100km ale téměř 100% město a výrobce udává tuto 12 a něco !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.