Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám Clio II 98 a chtěl bych si natáhnout plusovej kabel od baterky do zesilovače ale nemužu vůbec najít místo kudy to protáhnout. Neví někdo kudy by to šlo nějaký rady? dík
Ten zesilovač bude umístěnej kde? - ( v kufru nebo v prostoru řidiče/cestujících? ) Proč tahat drát od prostoru motoru od baterky do útrob auta? Jestli to takhle chcete,tak to natáhněte přes průchodku kabelů co už tam vedou skrz motorovou přepážku-pod přístojovou desku k pojistkám a potom dál.Ale to co chcete dělat je hloupost.Kabel + si můžete na zesilovač ,,napíchnout,, i v kabině.Si zapojujete zesilovač repráků sám bez znalosti autoelekriky,že? Nedal jste dotaz i na elektrika.cz?
Zdravím chci ho mít v kufru a chtěl bych bych to natahnout od baterky až do kufru jen že nemužu najít kde ta průchodka v motorové části přesně je. Ano je to mé první auto a taky první instalace zesilovače a subwooferu,Známí mi poradili že bych to měl tahat od baterky přez nějakou pruchodku v motorvé časti že do pojistkovky at to nezapojuji kvůli většímu odběru prý pouze tak jak jsem již psal, jinak jsem nepsal nikam jinam než sem.
Takhle se to nedělá ! Pak bude zesilovač pořád napájen i s vypnutým zapalováním ! Teď v noci k autu nepůjdu,ale mezi motorem a kabinou je přepážka a v ní vede tlustej svazek drátů do kabiny.Na té přepážce je ještě odhlušňovací tapícerunk a gumová přechodka tak jím teda musíte protáhnout ten drát teda až do toho malinkýho kufru a ještě pod koberečkana v autě - raději bez nastavování ,,čokoládou,, nebo něčím podobným.Bych to nedělal ! Vyhoří Vám auto a nestačíte se divit.Tenhle tuning raději přes firmu která to dělá a nebo přes pojistky kdo tomu rozumí.Jo,blbejch 12V ale auto v háji je hned.
Ještě jsem zapoměl dodat, že mám k tomu pojistku která ma být u baterky a ten plusovej kabel se prý tahá právě přez nějakej svazek v pruchodce pod stěračema pod prahem rovnou do kufru jiný způsob nemám zkoušet takhle mi to bylo řečeno Asi to raději nechám na nějakým autoelektrikáři a děkuju za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.