Nejste přihlášen/a.
dobry vecer,mam ren.scenica z roku 2000 a nefunguje mi kabinovy ventilator(na ofukovani oken a topeni),tedy funguje ale pouze na nejvyssi stupen - 4 ,na ostatni polohy ovladace ventilatoru(1,2,3) se netoci.Zajimalo by me zda je to v samotnem ovladaci nebo ventilatoru,ja si myslim ovladac ale ostatni rikaji ventilator takze nevim,popripade zda staci vycistit v ovladaci nejake kontakty..
já sem se známím řešil scénika 2OO4ku tam si to taky dělalo co chce a navíc se mlžili okna
u něj sme opilovali naohejbali kontakty konektoru u samotnýho větráku myslim že to tam šlo do krabice s elektronikou něco jako předřadnej odpor a byl pokoj
a mlžení sem pořešil tak že sem zrušil motorek tý přepínací klapky venkovní vnitřní okruh a klapku zaaretoval z boku samořezkama v poloze pro venkovní ventilaci
a ted to nejlepší aby sme se k tomu dostali musela dolů komplet palubka dělali sme to prvně 3 lidi cca 3,5 hodiny práce
zlatá oktávka tam je to na 15 minut
našel sem náká fota
Ani jedno ani druhé podle všeho odešla odporová destička, je před ventilátorem, řešil podobný problém.
pudeš od kabelu toho ventilátoru a ten tě k tý desce dovede je to tam jak kolega na druhém fotu šroubuje bohužel palubka dolů tě nemine
skus to co píše Salamos šáhnout pod palubku na ty dráty ze spoda tam vidět je ale abys to demontoval bez sundání tý palubky tak to bys musel bejt kouzelník
Někdy mi ventilátor na Scenicu 1999 šel běžně, jindy jen na plné otáčky a nakonec zůstalo jen u té jedné možnosti. Z nějakého důvodu jsem šáhl na svazek pod palubkou u spolujezdce (myslím, že šlo o výměnu kabinového filtru) a ventilátor ponechaný na dvojce se náhle rozeběhl. Trochu jsem svazek pomuchloval a ventilátor běžel až do cesty na šroťák ve všech polohách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.